Bästa oddsen från Franska öppna

2 juni, 2010

I går slog Robin Söderling ut världsettan Roger Federer och tog sig tillsammans med Tomas Berdych till semifinal på den övre halvan. Idag kl. 15.30 spelas de sista två kvartsfinalerna i herrturningen. Dagens huvudmatch är givetvis det spanska ”derbyt” mellan andraseedade Nadal och Almagro. Vi har sonderat marknaden och här kommer de bästa oddsen som vi har hittat för dagen…

Rafael Nadal–Nicolas Almagro
Rafa Nadal är med all rätt storfavorit i den här matchen. Några spelvärda odds på den raka ettan finns inte – det högsta vi har hittat är de 1,05 som bland annat Expekt erbjuder. Tror du på klar seger för Nadal kan du alltid testa Nadal-seger i tre raka set. Du får inga monsterodds på det vadet heller, men du hittar spelet till 1,40 hos bet365. Om du tror på en riktig skräll och vill lira på Almagro, ja då kan du får riktigt bra betalt. Närmare bestämt 11 gånger pengarna hos bet365.

Novak Djokovic – Jürgen Melzer
Nästan lika stor favorit som Nadal att ta sig till semifinal är serben Novak Djokovic. Det bästa oddset vi har hittat på ettan är 1,30 och det är hos Titanbet. Tror du på favoritseger i raka set så ger bet365 i skrivande stund 2,25 för det spelet. Tror du på österrikaren Melzer så bör du vända dig till Pinnacle som betalar 4,24 för tvåan.

Kanal: Matcherna sänds på Eurosport respektive Eurosport2.

Vem vinner hela turneringen? Oddsen hittar du här!


Du missar väl inte att följa oss på Twitter och Facebook?


Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.