Bästa oddsen från Franska öppna

I går slog Robin Söderling ut världsettan Roger Federer och tog sig tillsammans med Tomas Berdych till semifinal på den övre halvan. Idag kl. 15.30 spelas de sista två kvartsfinalerna i herrturningen. Dagens huvudmatch är givetvis det spanska ”derbyt” mellan andraseedade Nadal och Almagro. Vi har sonderat marknaden och här kommer de bästa oddsen som vi har hittat för dagen…

Rafael Nadal–Nicolas Almagro
Rafa Nadal är med all rätt storfavorit i den här matchen. Några spelvärda odds på den raka ettan finns inte – det högsta vi har hittat är de 1,05 som bland annat Expekt erbjuder. Tror du på klar seger för Nadal kan du alltid testa Nadal-seger i tre raka set. Du får inga monsterodds på det vadet heller, men du hittar spelet till 1,40 hos bet365. Om du tror på en riktig skräll och vill lira på Almagro, ja då kan du får riktigt bra betalt. Närmare bestämt 11 gånger pengarna hos bet365.

Novak Djokovic – Jürgen Melzer
Nästan lika stor favorit som Nadal att ta sig till semifinal är serben Novak Djokovic. Det bästa oddset vi har hittat på ettan är 1,30 och det är hos Titanbet. Tror du på favoritseger i raka set så ger bet365 i skrivande stund 2,25 för det spelet. Tror du på österrikaren Melzer så bör du vända dig till Pinnacle som betalar 4,24 för tvåan.

Kanal: Matcherna sänds på Eurosport respektive Eurosport2.

Vem vinner hela turneringen? Oddsen hittar du här!


Du missar väl inte att följa oss på Twitter och Facebook?