Brasilien-Nordkorea: Oddskoll inför tisdagens kvällsmatch

15 juni, 2010

Brasilien ställer alltid upp med ett klasslag och årets upplaga är inget undantag. Trots att flera stjärnor, exempelvis Ronaldinho och Pato, lämnades utanför truppen så är det en stjärnspäckat gäng som förbundskapten Dunga mönstrar. Vad sägs till exempel om namn som Kaka, Daniel Alves, Maicon (bilden) och Robinho?


1200 kronor i bonus till alla nya kunder hos Unibet!


maicon.pngDet är naturligtvis ordentlig klasskillnad på Brasilien och Nordkorea vilket alla spelbolag är överens om. Den raka ettan ser vi inte som något alternativ, men den går att hitta till omkring 1,10 hos flera bolag. Tror du på storseger för brassarna så kan du alltid testa ett handikapplir. En etta med två måls handikapp för Nordkorea ger i dagsläget 2,10 hos bet356. Om den nordkoreanska försvarsmuren rämnar tidigt i matchen kan siffrorna mycket väl rinna iväg.

Tvåan, men även krysset ger av förklarliga skäl mycket hög utdelning. Ett oavgjort resultat ger 10 gånger insatsen hos Nordicbet och Unibet, medan tvåan ger hela 34 gånger pengarna hos Expekt.

Dagens spelprogram i VM
Nya Zeeland-Slovakien, SVT1, kl. 13.30
Elfenbenskusten-Portugal, TV4, kl. 16.00
Brasilien-Nordkorea SVT2, kl. 20.30

Läs också:


Du missar väl inte att följa oss på Twitter och Facebook?


Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.