Fortsätter Tyskland segertåget?

18 juni, 2010

Vi är nu inne på den åttonde dagens av VM och på förhand känns det som en riktigt intressant dag. Först ut är Tyskland och Serbien, en drabbning som kan bli en väldigt sevärd historia. Tyskland var det lag som imponerade allra mest i premiäromgången då man enkelt manövrerade ut Australien och vann med klara 4-0. Alla experter har öst lovord över det tyska laget och fotbollsvärdens nya kelgris heter Mesut Özil…


Bästa VM-bonusen: 1200 kronor i bonus hos Unibet


Dagens motståndare Serbien förlorade sin premiärmatch mot Ghana och har nu satt sig i en högst otrevlig sits. Förlust mot tyskarna vore en katastrof och även om det skulle bli vinst mot Australien i sista omgången så talar mycket för att VM-resan tar slut redan i gruppspelet för serberna.

Oddskoll – bäst odds just nu
Tyskland-Serbien
1: 1,65 @ unibet
X: 3,96 @ pinnacle
2: 6,78 @ pinnacle

Dagens spelprogram i VM
Tyskland-Serbien, TV4, kl. 13.30
Slovenien-USA, SVT1, kl. 16.00
England-Algeriet, TV4, kl. 20.30


Du missar väl inte att följa oss på Twitter och Facebook?


Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 2 comments }

Anonymous juni 18, 2010 kl. 11:36

Tyskarna var grymma senast. Tror på dem även idag och 1,65 är taget!

Anonymous juni 19, 2010 kl. 07:59

Tyskland, Frankrike, England, Spanien. Det verkar som de europeiska storlagen darrar.

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.