Ögonblick ur VM-historien: Ralf Edström 1974

5 juni, 2010

Ralf Edström är idag radiosportens expertkommentator och kamperar allt som oftast ihop med Lasse Granqvist när det är dags för svensk landskamp eller vardagslunk i allsvenskan. Faktum är att Raffe på sin tid var en riktigt hygglig lirare på internationell nivå och mycket erkänd för bland annat sitt huvudspel. Han är även en av de få spelare som har två inteckningar i svensk fotbolls finaste utmärkelse – guldbollen. Vid den här tiden lirade Ralf i holländska PSV Eindhoven.

1974 hade Sverige ett riktigt bra landlag och under Georg ”Åby” Ericsson tog sig Sverige ända till en femteplats i VM. I laget fanns profiler som Roland Sandberg, Björn Nordqvist och Ronnie Hellström för att nämna några. Dagens klipp ur VM-historien är en riktig svensk idrottsklassiker – vi är framför allt förtjusta i segergesten…


Nordicbet – höga odds och 1000 kr i bonus till nya spelare


Fler ”Ögonblick ur VM-historien”

Vilka blir världsmästare i Sydafrika 2010? Lägg ditt spel hos Unibet! 1200 kronor i bonus till nya kunder!


Du missar väl inte att följa oss på Twitter och Facebook?


Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.