Söderling-Berdych: Här hittar du de bästa oddsen

4 juni, 2010

Vi har nått fram till semifinalerna i Franska öppna mästerskapen och på dagens spelschema står matcherna Söderling-Berdych och Nadal-Meltzer. Först ska vi titta närmare på dagens givna höjdpunkt för oss svenskar och lite senare återkommer vi med en motsvarande genomgång av Nadalmatchen.

Robin Söderling har klarat av det till synes största hotet på sin väg mot final genom segern mot Roger Federer. Vi ska dock vara helt klara över att dagens motståndare, tjecken Tomas Berdych inte är någon dussinlirare, och han kommer definitivt inte att ge sig utan kamp. Berdych har imponerat så här långt har ännu inte förlorat något set i årets franska öppna. Den främsta skalpen på vägen till semifinal är skotten Andy Murray som han slog med klara 6-4, 7-5, 6-3.

I vanlig ordning har vi pejlat läget hos spelbolagen och här kommer de bästa oddsen vi har hittat vid vår rundvandring.

Tror du att Robin Söderling fortsätter sitt segertåg och vinner mot Berdych så bör du vända dig till Pinnacle som i skrivande stund ger dig 1,51 för svensk seger. Känner du dig säker på hur matchen slutar kan du även lira ett resultatspel:

3-0 till Söderling ger 3,45 hos Unibet
3-1 till Söderling ger 3,60 hos Unibet
3-2 till Söderling ger 6,70 hos Unibet

Om du tror på tjeckisk seger så är Betfair ditt bästa val. Spelet på Berdych ger just nu 2,81 gånger insatsen. Även här kan du givetvis lira på resultatet.

3-0 till Berdych ger 7,50 hos bet365
3-1 till Berdych ger 4,00 hos bet365
3-2 till Berdych ger 7,00 hos bet365


Du missar väl inte att följa oss på Twitter och Facebook?


Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.