Söderling-Berdych: Här hittar du de bästa oddsen

Vi har nått fram till semifinalerna i Franska öppna mästerskapen och på dagens spelschema står matcherna Söderling-Berdych och Nadal-Meltzer. Först ska vi titta närmare på dagens givna höjdpunkt för oss svenskar och lite senare återkommer vi med en motsvarande genomgång av Nadalmatchen.

Robin Söderling har klarat av det till synes största hotet på sin väg mot final genom segern mot Roger Federer. Vi ska dock vara helt klara över att dagens motståndare, tjecken Tomas Berdych inte är någon dussinlirare, och han kommer definitivt inte att ge sig utan kamp. Berdych har imponerat så här långt har ännu inte förlorat något set i årets franska öppna. Den främsta skalpen på vägen till semifinal är skotten Andy Murray som han slog med klara 6-4, 7-5, 6-3.

I vanlig ordning har vi pejlat läget hos spelbolagen och här kommer de bästa oddsen vi har hittat vid vår rundvandring.

Tror du att Robin Söderling fortsätter sitt segertåg och vinner mot Berdych så bör du vända dig till Pinnacle som i skrivande stund ger dig 1,51 för svensk seger. Känner du dig säker på hur matchen slutar kan du även lira ett resultatspel:

3-0 till Söderling ger 3,45 hos Unibet
3-1 till Söderling ger 3,60 hos Unibet
3-2 till Söderling ger 6,70 hos Unibet

Om du tror på tjeckisk seger så är Betfair ditt bästa val. Spelet på Berdych ger just nu 2,81 gånger insatsen. Även här kan du givetvis lira på resultatet.

3-0 till Berdych ger 7,50 hos bet365
3-1 till Berdych ger 4,00 hos bet365
3-2 till Berdych ger 7,00 hos bet365


Du missar väl inte att följa oss på Facebook?