Vilka vinner VM?

14 juni, 2010

Nu har du haft chansen att ta i stort sett samtliga lag på pulsen och det är dags att lägga ditt spel på vilka som blir världsmästare. Sedan turneringen började har oddset höjts på England efter den mediokra premiäromgången. Tyskland som imponerade i sin första match står för närvarande i 10 gånger insatsen. Vi vill också påminna om bet365:s straffgaranti som innebär att om det laget du spelar på åker ut på straffar så får du pengarna tillbaka.

Spanien 4,50
Brasilien 5,50
Argentina 7,00
England 9,00
Holland 9,00
Tyskland 10,00
Italien 19,00
Frankrike 26,00
Portugal 34,00
Elfenbenskusten 51,00

Spelstopp tisdagen den 15 juni. kl. 13.30.

Oddsen kommer från bet365. Är du inte kund hos dem sedan tidigare får du dubbelt upp på din första insättning. Sätt in 1000 kronor så får du 2000 att spela för.

Klicka här för att ta del av erbjudandet.


Du missar väl inte att följa oss på Twitter och Facebook?


Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 1 comment }

Anonymous juni 15, 2010 kl. 07:36

Har satt 1000 spänn på tyskarna och hoppas på en fin semesterpeng den 11 juli.

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.