Söderling-Ferrer: Speltips och odds

17 juli, 2010

Idag, med start kl. 13.00, är det dags för semifinaler i Swedish Open i Båstad. Först ut är Robin Söderling mot spanjoren David Ferrer och det lär bli en tuff uppgift för svensken. Robin imponerade verkligen inte i gårdagens seger mot italienaren Andreas Seppi och enda anledning till att han överlevde kvartsfinalen var att Seppi darrade när han vid två tillfällen hade möjlighet att serva hem matchen.

Spelbolagen är inte överens om vem som är favorit i den här matchen. Bäst betalt för svensk seger får du hos pinnacle som ger 1,97 för det spelet. Spansk seger går att spela till 2,07 hos Bwin.

UPPDATERAT: Oddsen förändras just nu i rasande takt. Pinnacle ger nu 2,07 för ett spel på Söderling och flera bolag betalar 2,0 för Ferrer-seger. Det innebär att du kan lira ett helt riskfritt spel på matchen. Satsa lika mycket på Söderling respektive Ferrer så får du 7 procents avkastning vid svensk seger. Vinner Ferrer får du pengarna tillbaka.

UPPDATERAT 2: Jag hoppas ni agerade fort, för chansen till ett riskfritt spel är nu borta. 1,98 är nu det högsta oddset på Söderling, medan Ferrer fortfarande går att spela till 2,00.

Vårt speltips: Ferrer har helt klart imponerat mest i turneringen, medan Robin Söderling absolut inte har kommit upp i normal standard. Vi tror att Ferrer är den starkare av de två idag och vårt speltips blir alltså tvåan.

Vi lirar även det här spelet i vår spelfond.

Alltså:

Söderling-Ferrer, 2
Odds: 2,07, insats: 32 kr @ bwin


Du följer väl våra speltips på Twitter och Facebook?


Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.