Söderling-Ferrer: Speltips och odds

Idag, med start kl. 13.00, är det dags för semifinaler i Swedish Open i Båstad. Först ut är Robin Söderling mot spanjoren David Ferrer och det lär bli en tuff uppgift för svensken. Robin imponerade verkligen inte i gårdagens seger mot italienaren Andreas Seppi och enda anledning till att han överlevde kvartsfinalen var att Seppi darrade när han vid två tillfällen hade möjlighet att serva hem matchen.

Spelbolagen är inte överens om vem som är favorit i den här matchen. Bäst betalt för svensk seger får du hos pinnacle som ger 1,97 för det spelet. Spansk seger går att spela till 2,07 hos Bwin.

UPPDATERAT: Oddsen förändras just nu i rasande takt. Pinnacle ger nu 2,07 för ett spel på Söderling och flera bolag betalar 2,0 för Ferrer-seger. Det innebär att du kan lira ett helt riskfritt spel på matchen. Satsa lika mycket på Söderling respektive Ferrer så får du 7 procents avkastning vid svensk seger. Vinner Ferrer får du pengarna tillbaka.

UPPDATERAT 2: Jag hoppas ni agerade fort, för chansen till ett riskfritt spel är nu borta. 1,98 är nu det högsta oddset på Söderling, medan Ferrer fortfarande går att spela till 2,00.

Vårt speltips: Ferrer har helt klart imponerat mest i turneringen, medan Robin Söderling absolut inte har kommit upp i normal standard. Vi tror att Ferrer är den starkare av de två idag och vårt speltips blir alltså tvåan.

Vi lirar även det här spelet i vår spelfond.

Alltså:

Söderling-Ferrer, 2
Odds: 2,07, insats: 32 kr @ bwin

Du följer väl våra speltips på Facebook?