Stryktipset: Högre vinster i höst!

Stryktipset kommer att bli ett bra mycket attraktivare spel framöver. Svenska spel har nämligen fått tillstånd av regeringen att höja återbetalningsprocenten till spelarna till 65 procent, jämfört med dagens 46. Det innebär att mer pengar går tillbaka till spelarna, med högre vinster som naturlig följd.

Idag spelar ca 1,2 miljoner svenskar på stryktipset och förutsättningarna för att den siffran ska komma att öka ordentligt är nu väldigt goda. Att pricka in 13 matcher är otroligt svårt och vi tycker att det är på tiden att vinsterna nu blir högre. Rena turspel som lotto betalar ut mångmiljonvinster medan 13 rätt på Stryktipset inte ger mer än en bråkdel.

Vi har varit i kontakt med Svenska Spel för att ta reda på när vi kan räkna med höjda vinster på Stryktipset, men för tillfället finns inga besked att få.
– Det stämmer att vi kommer att höja återbetalningsprocenten till 65 procent på Stryktipset. Exakt datum för när den nya återbetalningsprocenten kommer att träda i kraft är dock inte klart i dagsläget, säger Johan Söderqvist, pressinformatör på Svenska Spel

Klicka här för att lämna in din stryktipskupong redan i dag.Du följer väl våra speltips på Twitter och Facebook?