Wimbledon: Nadal-Murray och Berdych-Djokovic

1 juli, 2010

Foto: Georgio

Rafa Nadal är med stormsteg på väg mot sin andra Grand Slam-titel på kort tid. Nadal slog som bekant ut Robin Söderling med 3-1 i kvartsfinalen och ställs nu mot fjärdeseedade skotten Andy Murray i semifinalen. Spelbolagen håller (så klart…) Nadal som favorit till finalplatsen.

Seger för Andy Murray står för närvarande i 2,43 hos Betfair, vilket är marknadshögst. Bäst odds på Nadal-seger hittar du hos Unibet som just nu betalar 1,60 gånger insatsen.

Tjecken Tomas Berdych är framme i sin andra raka Grand Slam-semi. Han föll ju som ni säkert minns mot Robin Söderling i Franska öppna för en tid sedan. Berdych är tolfteseedad i turneringen och trots framgångarna i Paris så måste det ses som en överraskning att han har nått så här långt i Wimbledon. Dagens motstånd står väldstrean Novak Djokovic för och spelbolagen håller serben som knapp favorit.

Vill du spela på tjeckisk seger så hittar du det bästa oddset hos Unibet som i skrivande stund erbjuder 2,00 för Berdych. Tror du på Djokovic? Vänd dig då till bet365 som ger dig 1,90 för det spelet.

Unibet sänder samtliga matcher från Wimbledon live helt gratis. Är du inte kund sedan tidigare bör du även utnyttja Unibets unika startbonus på 1200 kronor till alla nya spelare.

Klicka här för att ta del av erbjudandet från Unibet.


Du följer väl våra speltips på Twitter och Facebook?


Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.