Wimbledon: Nadal-Murray och Berdych-Djokovic

Foto: Georgio

Rafa Nadal är med stormsteg på väg mot sin andra Grand Slam-titel på kort tid. Nadal slog som bekant ut Robin Söderling med 3-1 i kvartsfinalen och ställs nu mot fjärdeseedade skotten Andy Murray i semifinalen. Spelbolagen håller (så klart…) Nadal som favorit till finalplatsen.

Seger för Andy Murray står för närvarande i 2,43 hos Betfair, vilket är marknadshögst. Bäst odds på Nadal-seger hittar du hos Unibet som just nu betalar 1,60 gånger insatsen.

Tjecken Tomas Berdych är framme i sin andra raka Grand Slam-semi. Han föll ju som ni säkert minns mot Robin Söderling i Franska öppna för en tid sedan. Berdych är tolfteseedad i turneringen och trots framgångarna i Paris så måste det ses som en överraskning att han har nått så här långt i Wimbledon. Dagens motstånd står väldstrean Novak Djokovic för och spelbolagen håller serben som knapp favorit.

Vill du spela på tjeckisk seger så hittar du det bästa oddset hos Unibet som i skrivande stund erbjuder 2,00 för Berdych. Tror du på Djokovic? Vänd dig då till bet365 som ger dig 1,90 för det spelet.

Unibet sänder samtliga matcher från Wimbledon live helt gratis. Är du inte kund sedan tidigare bör du även utnyttja Unibets unika startbonus på 1200 kronor till alla nya spelare.

Klicka här för att ta del av erbjudandet från Unibet.


Du följer väl våra speltips på Twitter och Facebook?