Barcelona-Milan: Här är de bästa oddsen!

I kväll är det dags för mötet mellan Barcelona och Milan i den så kallade Joan Gamper-pokalen. Från början var det en försäsongsturnering, men numera är den reducerad till bara en match. Till helgen börjar La Liga och för Barcelona blir detta ett avstamp inför den stundande säsongen.

I förra årets upplaga åkte Barcelona något oväntat på stryk mot Manchester City, men bland annat efter urladdningen mot Sevilla i supercupen senast så är Barca oddsmässiga storfavoriter i kvällens drabbning.

Enligt media kommer Zlatan med största sannolikhet att vara bänkad även i kväll. Ryktet säger också att de båda klubbarna i samband med matchen ska föra samtal om Ibras framtid. Transferfönstret stänger på tisdag i nästa vecka och om det ska bli någon övergång till Milan, så är det hög tid att börja förhandla om villkoren nu.

Vi har letat runt men hittar inte någon svensk kanal som sänder matchen. Förra året visades Joan Gamper-matchen i TV4 Sport, som valde att köpa in den eftersom det var Zlatans debut för Barcelona. Ska dagens match bli hans sista för katalanerna?

BARCELONA-MILAN
Bäst odds just nu
1: 1,40 hos Bet365 (1000 kr i insättningsbonus)
X: 4,50 hos Bet365
2: 7,50 hos Bet365

Bet365 verkar ha storsatsat på den här matchen och erbjuder bäst odds bland de stora spelbolagen. Är du inte kund hos dem sedan tidigare så rekommenderar vi absolut att du blir det. Du får 100 procent insättningsbonus på din första insättning upp till 1000 kr. Sätt in 1000 kr så får du 2000 att spela för!

Klicka här för att ta del av erbjudandet från Bet365.

Bet365 är enligt vår mening ett av de allra bästa bolagen. Alltid höga odds på handikappspel och stort utbud av livestreamad fotboll och tennis.


Du följer väl våra speltips på Twitter och Facebook?


2 svar till ”Barcelona-Milan: Här är de bästa oddsen!”

  1. Profilbild för Anonymous
    Anonymous

    Hittar inte heller någon kanal som sänder matchen. suck suck suck

  2. Profilbild för Anonymous
    Anonymous

    Verkar sändas på "ESPN Deportes" – USA, och spanska "TV3"….(inte för att det hjälper)