Bonusguiden hjälper dig att välja

Vi har sagt det tidigare och vi fortsätter att tjata om det. Lägg inte alla ägg i samma korg utan se till att ha spelkonton hos ett antal olika spelbolag. Då kan du smidigt och enkelt göra egna oddsjämförelser på de matcher du vill spela på och på så sätt maximera din potentiella vinst.

Spelar du väldigt sällan kanske det är overkill att ha 10 olika spelkonton, men vi tycker absolut att du ska ha åtminstone två. Då kan du i alla fall jämföra dem och spela hos det bolag som erbjuder bäst odds.

När du blir kund hos ett nytt spelbolag kan du ofta få en riktigt bra insättningsbonus. En insättningsbonus fungerar så att du själv sätter in exempelvis 1000 kr. Om insättningsbonusen är 100 procent får du då 2000 kronor att spela för. Bolaget dubblar alltså din första insättning.

För att hjälpa dig att hålla koll på spelbolagens bästa erbjudanden för tillfället så har vi skapat en bonusguide här på spelkanalen. Där kan du enkelt se vilket bolag du ska välja för att få en så hög bonus som möjligt. Det finns givetvis även andra faktorer att ta hänsyn till när man väljer spelbolag, men en bra bonus är en bra start.

Klicka här för att öppna Bonusguiden.


Du följer väl våra speltips på Twitter och Facebook?