Bonusguiden hjälper dig att välja

16 augusti, 2010

Vi har sagt det tidigare och vi fortsätter att tjata om det. Lägg inte alla ägg i samma korg utan se till att ha spelkonton hos ett antal olika spelbolag. Då kan du smidigt och enkelt göra egna oddsjämförelser på de matcher du vill spela på och på så sätt maximera din potentiella vinst.

Spelar du väldigt sällan kanske det är overkill att ha 10 olika spelkonton, men vi tycker absolut att du ska ha åtminstone två. Då kan du i alla fall jämföra dem och spela hos det bolag som erbjuder bäst odds.

När du blir kund hos ett nytt spelbolag kan du ofta få en riktigt bra insättningsbonus. En insättningsbonus fungerar så att du själv sätter in exempelvis 1000 kr. Om insättningsbonusen är 100 procent får du då 2000 kronor att spela för. Bolaget dubblar alltså din första insättning.

För att hjälpa dig att hålla koll på spelbolagens bästa erbjudanden för tillfället så har vi skapat en bonusguide här på spelkanalen. Där kan du enkelt se vilket bolag du ska välja för att få en så hög bonus som möjligt. Det finns givetvis även andra faktorer att ta hänsyn till när man väljer spelbolag, men en bra bonus är en bra start.

Klicka här för att öppna Bonusguiden.


Du följer väl våra speltips på Twitter och Facebook?


Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.