Kan Andy Murray skrälla i US Open?

26 augusti, 2010

Andy Murrays förre coach Brad Gilbert tror att britten nu är redo att vinna sin första Grand Slam-titel efter det att han ändrat sin spelstil. Murray är för närvarande tredjehandsfavorit i tennisoddsen inför årets US Open som sätter igång i New York på måndag. Många tror på favoriten Federer efter hans fina prestation i Cincinnati senast, men skulle Murray kunna bli en överraskning?

Storbritanniens nummer ett har nått två Grand Slam-finaler förut och båda dessa har han förlorat i raka set mot Roger Federer. Han har ibland kritiserats av andra spelare på touren för att pyssla med försvarstaktik och vänta på motståndares misstag. Då han vann mot Federer i Rogers Cup så bevisade Murray att han nu har kommit över förlusten i Melbourne och är redo för ett nytt försök till vinst i US Open.

Murrays coach uttrycker det hela så här (fritt översatt…):

”När jag började coacha honom för ca fem år sedan så var planen att hans spel skulle blomstra.  Nu tror jag att han äntligen har ändrat sitt spel. Han har kommit över förlusten mot Federer i Australien och börjar vid 23 års ålder att mogna. Nu handlar det bara om att ta sig till final men det vet han redan att han kan göra.”

Andra outsiderval i US Open är Robin Söderling som kan spelas till 22 gånger insatsen, Andy Roddick som inte har visat någon vidare form finns att spela på till oddset 30,0 och Mardy Fish går att hitta till hela 55 gånger pengarna.

Läs också:
Vem vinner US Open? Här är oddsen!


Du följer väl våra speltips på Twitter och Facebook?


Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.