Argentina-Spanien: Odds inför årets hetaste träningsmatch

Ikväll spelar världsmästarna Spanien träningsmatch, och det är inte vilken träningsmatch som helst. För motståndet står nämligen Argentina som i somras nådde kvartsfinal i VM. Kan Messi, Higuain och company rå på Del Bosques manskap?

Annons, artikeln fortsätter nedan

Sätt in 500 kr och få 1100 att spela för
Hos Unibet får alla nya kunder just nu en fantastisk insättningsbonus på 120 procent. Som kund får du även tillgång till Unibet-TV, som varje vecka sänder massor av livestreamad fotboll, bland annat från la Liga.

Klicka här för att ta del av erbjudandet.

Det här känns på förhand som en mycket intressant match – så intressant en träningsmatch nu kan bli. Risken är alltid att de båda förbundskaptenerna inte först och främst bryr sig om resultatet, utan i stället fokuserar på att testa nya spelare och finslipa på de speltekniska detaljerna. Detta får ofta till följd att 4-5 spelare byts ut i halvtid.

Båda lagen är fyllda av stjärnspelare och jag tror vi kan förvänta oss en ganska sevärd historia, trots ovan nämnda risker. Vi ska inte glömma att det finns en hel del prestige inblandat och trots att matchen inte gäller något, lär båda lagen gå för seger.

Hemmalaget Argentina är knappa favoriter hos spelbolagen, vilket kan tyckas konstigt, då Spanien är färska världsmästare. Anledningen hittar vi förmodligen i att Spanien har ställt över några av sina stjärnor efter att ha spelat EM-kval mot Lichtenstein i fredag. Bland annat ersätts förstakeepern Casillias. Även strikern David Villa och mittbacken Puyol saknas i den spanska uppställningen.

Argentina leds nu, efter att Diego Maradona tvingades bort, av Sergio Daniel Batista, som åtminstone undertecknad minns som den skäggige mittfältaren från Italien-VM 1990.

Matchen startar kl. 22.00 svensk tid.

ARGENTINA-SPANIEN
Bäst odds just nu
1: 2,50 hos bet24
X: 3,30 hos bet365
2: 3,00 hos Betsson


Du följer väl våra speltips på Twitter och Facebook?


3 svar till ”Argentina-Spanien: Odds inför årets hetaste träningsmatch”

 1. Profilbild för Adde
  Adde

  Vilken kanal sänder matchen mellan Argetina-Spanien? Eller finns det någon gratis livestreaming?

 2. Profilbild för Toffe
  Toffe

  Har inte sett någon svensk kanal som sänder. Du får nog försöka hitta någon stream – vilket inte brukar vara omöjligt.

 3. Profilbild för Anonymous
  Anonymous

  4-1 till Argentina! Världsmästarslakt! Fast tydligen var det bara fem spelare i spanien som var ordinarie i VM som spelade.