Champions League: Barcelona, Inter och Manchester United – odds på storlagen

14 september, 2010

Tre giganter gör ikväll entré på Champions League-scenen och samtliga förväntas vinna sina respektive matcher. Barcelona och Manchester United är så stora oddsmässiga favoriter att spelvärdet helt har raderats. Inter däremot ger strax över två gånger pengarna i sin bortamatch mot Twente.

Barcelona-Panathinaikos

20.45, kanal:Viasat Sport, Gratis livestream

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

Förra årets finalister Barcelona är favorit hos många till att ta tillbaka CL-bucklan. Första hindret på vägen är grekiska Panathinaikos som kommer på besök till Camp Nou – och Barca är såklart skyhöga favoriter. Hemmaseger ger i skrivande stund som bäst 1,15 vilket inte alls känns som något intressant spel.

Bäst odds just nu
1: 1,15 hos Bet24
X: 8,50 hos Unibet
2: 23,00 hos Unibet

FC Twente-Inter

20.45, kanal: Viasat Motor, Gratis livestreaming här

Regerande Champions League-mästarna Inter åker till Holland för sin första drabbning i årets upplaga av CL. Twente har målskillnaden 9-1 efter fem omgångar i den holländska ligan och är så här långt obesegrade. Emir Bajrami och hans kollegor blir förmodligen ingen lätt nöt att knäcka för Inter som dock, trots bortaplan, får bära favoritskapet.

Bäst odds just nu
1: 3,80 hos Expekt
X: 3,20 hos Nordicbet
2: 2,30 hos Bet365

Manchester United-Glasgow Rangers

20.45, kanal: Viasat FotbollGratis livestreaming här.

Manchester United är, precis som Barcelona, skyhöga favoriter i sin inledningsmatch. I ”slaget om de brittiska öarna” kommer Glasgow Rangers på besök till Old Trafford och spelbolagen tror inte att skottarna har så hemskt mycket att hämta. Rangers toppar (i vanlig ordning) den inhemska ligan tillsammans med Celtic, men motståndet ikväll är betydligt tuffare än de lag som de stöter på till vardags.

Bäst odds just nu
1: 1,20 hos Expekt
X: 7,25 hos Unibet
2: 20,00 hos Unibet

Läs också…


Du följer väl våra speltips på Twitter och Facebook?


Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 1 comment }

Toffe september 14, 2010 kl. 19:11

Barcelona ställer upp enligt följande:

Valdés, Alves, Piqué, Puyol, Abidal, Busquets, Xavi, Iniesta, Pedro, Villa and Messi.

Rätt hygglig startelva…

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →