Flervalsbonus hos Bet365

5 september, 2010

Gillar du att spela tripplar, fyrlingar, femlingar eller har du kanske med ännu fler matcher på din kupong? Hos bet365 får du nu en extra bonus på dina kombinationsspel, vilket gör att du kan vinna ännu högre vinster!

Flervalsbonusen gäller på matcher från Premier League, La Liga, Serie A, Bundesliga eller Champions League och bonusen betalas ut enligt följande…

Bonusstegen hos Bet365
Tripplar – 5% bonus
Fyrlingar – 7,5% bonus
Femlingar – 10% bonus
Sexlingar – 20% bonus
7-val – 30% bonus
8-val – 40% bonus
9-val – 50% bonus
10-val – 60% bonus
11-val – 70 % bonus
12-val – 80% bonus
13-val – 90% bonus
14-val – 100% bonus

Vi tar ett exempel: Du spelar en fyrling med matcher från de europeiska toppligorna till oddset 8,20 och du satsar 100 kronor. Om ditt spel går in vinner du först din ordinarie vinst på 820 kronor, men du blir också berättigad till 7,5 procent i bonus och din totala vinstsumma blir 881,50 kronor.

Bli medlem hos Bet365 för att ta del av flervalsbonusen. Som ny kund får du också upp till 1000 kr i insättningsbonus på din första insättning.

Flervalsbonusen gäller även för befintliga kunder hos Bet365.

Läs också:


Du följer väl våra speltips på Twitter och Facebook?


Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.