Inför Sverige-Ungern: Här är specialspelen!

2 september, 2010

Sverige spelar viktig kvalmatch mot Ungern på fredag och intresset, inte minst från media, är stort – och det finns många faktorer som bidrar till det. Nye förbundskapten Erik Hamrén gör sin första tävlingsmatch och Zlatan gör sin dito som lagkapten. Zlatans sena klubbyte, bara några dagar innan transferfönstret stängde gör också att intresset kring matchen, och Zlatan som person, är på topp.

Sverige-Ungern spelas på fredag den 3 september, med start kl. 20.00 och visas på kanalen TV6. Har du inte tillgång till sexan kan du se matchen helt gratis via nätet om du är kund hos Unibet. Om du inte redan är det, kan du bli det, helt kostnadsfritt här. Väljer du att sätta in en slant får du dessutom 600 kr i bonus.

I matcher som spelarna upplever som intressanta brukar det alltid dyka upp en hel del specialspel som inte erbjuds på det ordinarie spelutbudet. Här kommer ett urval av dessa inför det så viktiga hemmamötet mot Ungern på fredag – och vi noterar ett visst Zlatan-fokus även här…

Gör Zlatan mål i matchen?
Ja  2,30
Nej 1,55

Gör Zlatan Ibrahimovic minst två mål?
Ja  10,00
Nej 1,03

Gör Ola Toivonen minst två mål?
Ja  12,00
Nej 1,02

Kommer Zlatan att göra mål med huvudet i matchen?
Ja  10,00
Nej 1,03

Kommer Olof Mellberg att göra mål med huvudet?
Ja  20,00

Vem gör matchens första mål?
Ibrahimovic 5,00
Toivonen    6,00
Berg        6,50
Hysén       7,00

Odds på övriga spelare hittar du på unibet.com

Kommer Zlatan att få något kort (gult eller rött) i matchen?
Ja  4,00
Nej 1,20

Spelar Kim Källström från start?
Ja  1,33
Nej 3,00

Samtliga specialodds kommer från Unibet, och du hittar många fler på www.unibet.com.

Unibet sänder även matchen Sverige-Ungern helt gratis via Unibet-TV som alla kunder har tillgång till. Bli kund hos unibet via denna länk, så får du dessutom 600 kr i insättningsbonus.


Du följer väl våra speltips på Twitter och Facebook?


Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 2 comments }

Anonymous september 2, 2010 kl. 17:59

Sidan har inte förbättras sedan sist man var inne, fortfarande en massa dynga så som information inför en match. Dock till ingen nytta då dess information finns på t ex unibet osv…

Toffe september 2, 2010 kl. 19:42

Hej!

Här på spelkanalen skriver vi om spel. Berätta gärna vad det det är du saknar.

Tack för dina synpunkter.

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.