Milan-Auxerre: Tar Zlatan revansch efter fiaskodebuten?

15 september, 2010

Zlatan har en förmåga att alltid stå i centrum och efter hans mindre lyckade debut för Milan, som bland annat inkluderade en straffmiss, har det skrivits spaltkilometer om vår svenske anfallsstjärna. I kväll är han tillbaka i turneringen som han helst av allt vill vinna – Champions League.

Åtminstone i svenska och italienska medier är det stort fokus på Zlatans insats i kvällens match; kanske till och med mer än på själva matchen. Senast Zlatan spelade i Italien så vann han skytteligan och när han nu är tillbaka är kraven så klart uppskruvade till max. Milan skriker efter framgångar och många ser Zlatan som frälsaren som ska hjälpa det klassiska laget till nya titlar.

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

Annons

Se Zlatan gratis ikväll!
Bet24 erbjuder alla sina kunder gratis livestreaming från Champions League.

Guide: Så får du tillgång till streamingen

Lycka Zlatan ikväll? Vad tror du? Här är oddsen:

MILAN-AUXERRE
Zlatan gör…

Mål i matchen                 2,25
Första målet                  5,50
Sista målet                   5,50
Minst 2 mål i matchen         8,00
Minst 3 mål i matchen        34,00

Zlatan blir skyttekung i CL  26,00

Zlatan-oddsen kommer från bet365 där du just nu får 1000 kr i bonus. Det unika är att även befintliga kunder nu kan kan få 1000 kr i insättningsbonus – kolla din inbox – du har förmodligen en erbjudandekod där!


Du följer väl våra speltips på Twitter och Facebook?


Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 1 comment… read it below or add one }

Anonymous september 15, 2010 kl. 21:58

Ja nog faen tog han revanch!! Två mål av Zlatan för älskade Milan!!!!

Svara

Leave a Comment

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Betsafe har sedan länge profilerat sig genom att synas i extremsportsammanhang och de fortsätter nu sin satsning på Gumball 3000. Den numera ganska välkända biltävlingen startade i år i Stockholm, med första etappmålet i Oslo. Så småningom ska en vinnare koras när deltagarna gå i mål i Las Vegas. Tävlingen brukar ha massor av […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Nordicbet har engagerat de båda fotbollsprofilerna Sladjan Osmanagić och Bojan Djordic för att resa runt i Sverige och ”ta tempen” på fotbollen. I de första avsnittet får vi stifta bekantskap med uppstickarlaget Dalkurd FF i Borlänge som sedan de grundades 2014 klättrat genom seriesystemet och återfinns nu i division 1 norra. Där finns också […]

Läs hela artikeln →

Snön ligger fortfarande djup i stora delar av Sverige, men idag kom ett av de första vårtecknen – nämligen det allsvenska spelprogrammet. Säsongen drar igång lördagen den 4 april, och årets premiärmatch spelas mellan nykomlingarna Hammarby och Häcken. I omgång tre (matchen kommer spelas den 13 april) är det dags för första stockholmsderbyt, då Hammarby […]

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.