Milan-Auxerre: Tar Zlatan revansch efter fiaskodebuten?

15 september, 2010

Zlatan har en förmåga att alltid stå i centrum och efter hans mindre lyckade debut för Milan, som bland annat inkluderade en straffmiss, har det skrivits spaltkilometer om vår svenske anfallsstjärna. I kväll är han tillbaka i turneringen som han helst av allt vill vinna – Champions League.

Åtminstone i svenska och italienska medier är det stort fokus på Zlatans insats i kvällens match; kanske till och med mer än på själva matchen. Senast Zlatan spelade i Italien så vann han skytteligan och när han nu är tillbaka är kraven så klart uppskruvade till max. Milan skriker efter framgångar och många ser Zlatan som frälsaren som ska hjälpa det klassiska laget till nya titlar.

Annons

Se Zlatan gratis ikväll!
Bet24 erbjuder alla sina kunder gratis livestreaming från Champions League.

Guide: Så får du tillgång till streamingen

Lycka Zlatan ikväll? Vad tror du? Här är oddsen:

MILAN-AUXERRE
Zlatan gör…

Mål i matchen                 2,25
Första målet                  5,50
Sista målet                   5,50
Minst 2 mål i matchen         8,00
Minst 3 mål i matchen        34,00

Zlatan blir skyttekung i CL  26,00

Zlatan-oddsen kommer från bet365 där du just nu får 1000 kr i bonus. Det unika är att även befintliga kunder nu kan kan få 1000 kr i insättningsbonus – kolla din inbox – du har förmodligen en erbjudandekod där!


Du följer väl våra speltips på Twitter och Facebook?


Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 1 comment }

Anonymous september 15, 2010 kl. 21:58

Ja nog faen tog han revanch!! Två mål av Zlatan för älskade Milan!!!!

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.