Nadal-Djokovic: Här är oddsen på US Open-finalen

12 september, 2010

Det blev ingen drömfinal mellan Rafael Nadal och Roger Federer. Serben Novak Djokovic ville annorlunda och slog den flerfaldige mästaren Federer i riktig semifinalrysare. Efter en stenhård femsetare kunde Djokovic till slut vinna avgörande set med 7-5.

Rafal Nadal har än så länge gått igenom US Open utan att ha tappat ett enda set. Spanjoren är oerhört stabil och efter en tid med skador och sämre resultat är han nu tillbaka – starkare än någonsin. Han är ohotad världsetta och helt enkelt ett par steg bättre än alla andra i världseliten just nu.

Inte många tror att Djokovic på allvar ska kunna hota Rafael Nadal, och spelbolagens odds indikerar detsamma.

Annons

Är tennis din passion?
Hos Unibet ser du varje vecka massor av livesänd tennis via Unibet-TV. Dessutom får alla nya kunder 120 procents insättningsbonus. Sätt in 500 kr så får du 1100 kr att spela för!

Klicka här för att öppna ett konto!

RAFAEL NADAL-NOVAK DJOKOVIC
Bäst odds just nu
Seger för Nadal: 1,32 hos Unibet
Seger för Djokovic: 3,52 hos Unibet

Rafael Nadal vinner med…

3-0  2,50
3-1  3,75
3-2  6,00

Odds på setspelen kommer från Bet365 som just nu ger 1000 kr i bonus till nya kunder.

Djokovic vinner med…

3-0  10,00
3-1  8,50
3-2  8,50

Matchen Nadal-Djokovic spelas sent i kväll och startar ca 23.30. UPPDATERAT: Matchen är uppskjuten på grund av regn och kommer istället att spelas på måndag kväll, kl. 22.00. Den visas på TV i kanalen Eurosport.


Du följer väl våra speltips på Twitter och Facebook?


Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.