Så sänds helgens Premier League – kanaler och tider

18 september, 2010

Som vanligt bjuder helgen på ett späckat Premier League-program och vi ser särskilt fram emot söndagens gigantmöte mellan Manchester United och Liverpool. Här är hela helgens spelprogram med både tider och information om vilken kanal som sänder.

Lördag


13.40
Stoke–West Ham, kanal: Viasat Fotboll/Sport HD

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

15.55
West Bromwich–Birmingham, kanal: Viasat Fotboll
Tottenham–Wolverhampton, kanal: Viasat Sport
Everton–Newcastle, kanal: Viasat Sport HD
Aston Villa–Bolton, kanal: Viasat Premier League Xtra 1
Blackburn–Fulham, kanal: Viasat Premier League Xtra 2

18.30
Sunderland–Arsenal, kanal: Viasat Fotboll/Sport HD

Annons

Saknar du Premier League i din TV?
Just nu får du alla Viasatkanaler gratis i tre månader.

Mer information och beställning

Söndag


14.30
Manchester United–Liverpool, Kanal: Viasat Fotboll/Sport HD

15.55
Wigan–Manchester City, kanal: Viasat Sport

16.55
Chelsea–Blackpool, kanal: Viasat Fotboll/Sport HD

Spelschema Premier League 2010/2011


Du följer väl våra speltips på Twitter och Facebook?


Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 1 comment }

Anonymous september 19, 2010 kl. 12:35

Tack för hjälpen !

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →