Söderling-De Bakker: Här är marknadens bästa odds

4 september, 2010

Robin Söderling är nu framme i den tredje omgången i US Open och där väntar holländaren De Bakker. Spelbolagen håller svensken som stor favorit, vilket med tanke på spelarnas ranking inte är det minsta konstigt.

De Bakker är för närvarande rankad som nummer 48 i världen och är av naturliga skäl oseedad i turneringen. Holländaren har haft en relativt lätt resa så här långt. Seger i tre raka set mot fransmannen Gicquel i den första omgången och i den andra omgången tvingades kroaten Ivan Dodig att bryta matchen vin ställningen 2-1 i set.

Söderling följde ju upp sin tuffa femsetare i öppningsomgången med en enkel seger mot amerikanen Taylor Dent och har förhoppningsvis hittat formen nu.

ROBIN SÖDERLING-THIEMO DE BAKKER
Bäst odds just nu:
1: 1,20 hos Unibet (120 procents insättningsbonus)
2: 5,10 hos Nordicbet (100 procents insättningsbonus)

Vårt speltips: Robin vinner det här, men 1,20 är väl inte det mest lockande oddset vi har skådat. Kolla vad ni kan få för odds på tre raka.


Du följer väl våra speltips på Twitter och Facebook?


Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.