Söderling-Federer: Rubbar Robin Roger? Här är oddsen!

8 september, 2010

Robin Söderling är seedad femma i US Open vilket innebär att han återfinns på samma halva som förstaseedade Roger Federer. I dag drabbar de båda samman i ytterligare en grand slam-kvartsfinal och vårt svenska hopp är av naturliga skäl nederlagstippad.

Annons

Är tennis din passion?
Hos Unibet ser du varje vecka massor av livesänd tennis via Unibet-TV. Dessutom får alla nya kunder 120 procents insättningsbonus. Sätt in 500 kr så får du 1100 kr att spela för!

Klicka här för att öppna ett konto!

Roger Federer är, tillsammans med Rafa Nadal, de senaste årens gigant inom tennisen. 63 atp-titlar (jämför med Söderlings fem) är ett otroligt imponerade resultat och även om han är nedpetad från förstaplatsen på världsrankingen så är de flesta experter eniga om att han är den störste genom tiderna.

Det blir otroligt tufft för Söderling att kunna rubba Federer. I förra årets upplaga av US Open lyckades han pressa schweizaren till tiebreak i två av seten, men föll ändå med 3-1 i set. Robin tappade då första set med 6-0, vilket är en start man definitivt inte har råd med mot en spelare av Roger Federers kaliber. Senast de båda mötte var det dock Robin som drog det längsta strået. Som många av er säkert minns så var det i Franska öppna tidigare i år, då svensken spelade sin kanske bästa tennis någonsin. Vi ska dock väga in att det var på grus – på hårdare underlag har Federer vunnit samtliga möten. Faktum är att segern på Roland Garros är enda gången Robin vunnit; den inbördes statistiken leder Federer med förkrossande 12-1…

Även om Söderling spelat bra de senaste matcherna så är det först nu han stöter på riktigt tufft motstånd och det här blir en riktig värdemätare. En bra start är ett måste och spelet måste vara på topp. Det gäller att hålla ner antalet “unforced errors” och samtidigt försöka får Federer ur rytmen. Det jobbiga med att möta Federer är att han inte direkt har några svaga sidor…

Matchen spelas sent i natt och lär starta omkring 02.00 svensk tid, och visas på kanalen Eurosport.

SÖDERLING-FEDERER
Bäst odds just nu
1: 4,05 hos Nordicbet (1000 kr i insättningsbonus till nya kunder)
2: 1,25 hos Unibet (600 kr i insättningsbonus till nya kunder)


Du följer väl våra speltips på Twitter och Facebook?


Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.