Söderling-Montanes: Odds inför åttondelsfinalen

Robin Söderling är nu framme i åttondelsfinal i US Open och ställs där emot spanjoren Albert Montanes –  och vår svenske världsfemma är skyhög favorit hos spelbolagen.

Robin leder de inbördes mötena med 2-0 och vann bland annat mot spanjoren just i US Open förra året. Det senaste mötet spelarna emellan var på Roland Garros i Paris tidigare i år där Robin som bekant tog sig ända fram till en final mot Rafa Nadal.

Montanes är ingen oäven spelare och har i år vunnit två titlar på touren, vilket faktiskt är fler än Robin lyckats med. Spanjoren, som är rankad som nummer 23 i världen, hade precis som Söderling en tuff inledning på turneringen och kunde först i femte set avgöra mot polacken Przysiezny (ja, det stavas så…). Därefter har resan dock varit betydligt behagligare för Montanes som inte tappat något mer set i turneringen.

Segraren i matchen möter med största sannolikhet Roger Federer i kvartsfinalen. Den toppseedade schweizaren blir en otroligt svårknäckt nöt, men vi vet sedan tidigare att han inte är helt omöjligt att rå på. Vi hoppas att det blir Robin som ställs inför uppgiften, men först måste som sagt Montanes besegras. Här är oddsen…

MONTANES-SÖDERLING
Bäst odds just nu
1: 8,00 hos Bet365
2: 1,08 hos Unibet

Söderling att vinna med 3 – 0  1,50
Söderling att vinna med 3 – 1  3,75
Söderling att vinna med 3 – 2  9,00
Montanes att vinna med 3 – 0  29,00
Montanes att vinna med 3 – 1  23,00
Montanes att vinna med 3 – 2  19,00

Oddsen på setspelen kommer från Bet365 som just nu ger alla nya kunder 1000 kr i insättningsbonus.


Du följer väl våra speltips på Twitter och Facebook?