Söderling-Montanes: Odds inför åttondelsfinalen

6 september, 2010

Robin Söderling är nu framme i åttondelsfinal i US Open och ställs där emot spanjoren Albert Montanes –  och vår svenske världsfemma är skyhög favorit hos spelbolagen.

Robin leder de inbördes mötena med 2-0 och vann bland annat mot spanjoren just i US Open förra året. Det senaste mötet spelarna emellan var på Roland Garros i Paris tidigare i år där Robin som bekant tog sig ända fram till en final mot Rafa Nadal.

Montanes är ingen oäven spelare och har i år vunnit två titlar på touren, vilket faktiskt är fler än Robin lyckats med. Spanjoren, som är rankad som nummer 23 i världen, hade precis som Söderling en tuff inledning på turneringen och kunde först i femte set avgöra mot polacken Przysiezny (ja, det stavas så…). Därefter har resan dock varit betydligt behagligare för Montanes som inte tappat något mer set i turneringen.

Segraren i matchen möter med största sannolikhet Roger Federer i kvartsfinalen. Den toppseedade schweizaren blir en otroligt svårknäckt nöt, men vi vet sedan tidigare att han inte är helt omöjligt att rå på. Vi hoppas att det blir Robin som ställs inför uppgiften, men först måste som sagt Montanes besegras. Här är oddsen…

MONTANES-SÖDERLING
Bäst odds just nu
1: 8,00 hos Bet365
2: 1,08 hos Unibet

Söderling att vinna med 3 – 0  1,50
Söderling att vinna med 3 – 1  3,75
Söderling att vinna med 3 – 2  9,00
Montanes att vinna med 3 – 0  29,00
Montanes att vinna med 3 – 1  23,00
Montanes att vinna med 3 – 2  19,00

Oddsen på setspelen kommer från Bet365 som just nu ger alla nya kunder 1000 kr i insättningsbonus.


Du följer väl våra speltips på Twitter och Facebook?


Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.