Så sänds helgens Premier League: Kanaler och tider

29 oktober, 2010

Vi laddar inför ytterligare en härlig Premier League-helg och ser alldeles särskilt fram emot lördagens stormatch på Old Trafford, då Sir Alex manskap tar emot femteplacerade Tottenham Hotspur. Manchester United är faktisk det enda obesegrade laget i Premier League så här långt – håller förlustnollan även över den här helgen?

Lördag 30 oktober
Kl. 15.55
Arsenal-West Ham, kanal: TV10
Wolverhampton-Manchester City, kanal: Viasat Fotboll
Blackburn-Chelsea, kanal: Viasat Sport
Everton-Stoke, kanal: Viasat Sport HD
Fulham-Wigan, kanal: Viasat Premier League Xtra

Kl. 18.25
Manchester United-Tottenham, kanal: Viasat Fotboll

Annons:

Följ Premier League i Viasats kanaler
Premier League och Champions League följer du så klart i Viasat-kanalerna. Beställ ditt kanalpaket redan idag eller köp enstaka matcher på ViasatOnDemand.se.
Prisinformation om våra kanalpaket

Söndag 31 oktober
Kl. 12.55
Aston Villa-Birmingham, kanal: Viasat Sport

Kl. 14.25
Newcastle-Sunderland, kanal: Viasat Fotboll

Kl. 16.55
Bolton-Liverpool, kanal: Viasat Fotboll/Sport HD

Måndag 1 november
Kl. 20.55
Blackpool-West Bromwich, kanal: Viasat Fotboll/Sport HD

Källa: Viasat.se


Du följer väl våra speltips på Twitter och Facebook?


Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.