Arsenal-Tottenham: Speltips och odds på londonderbyt!

Helgens Premier League-höjdpunkt är utan tvekan det heta londonderbyt mellan Arsenal och Tottenham. Det här två lag som verkligen inte gillar varandra och det lär bli en hel del heta känslor både på och utanför planen.

Arsenal har vunnit fem av sina sex senaste matcher och eftersom serieledande Chelsea har fått grus i maskineriet är nästan hela försprånget inhämtat. Arsenal är faktiskt bara två poäng efter i tabellen och kan om alla resultat går Wengers väg faktiskt ta över serieledningen redan i dag. Bäste målskytt är den för säsongen nye Chamakh (fr. Bordeaux) som så här långt har svarat för fem fullträffar.

Arsenal gör två mål framåt per match och släpper strax under ett. Motsvarande statistik för Tottenham är 1,3 insläppta mål per match och 1,4 gjorda.

Annons

Har du sett vår TV-reklam?
Just nu får alla nya kunder hos Betfair 200 kr helt gratis på vårt casino – utan krav på egen insättning!

Klicka här för att ta del av erbjudandet.

Tottenham ligger på sjunde plats, precis utanför europaplatserna. Under säsongen har Spurs svarat för en hel del grymma insatser och vi minns alldeles särskilt segern mot regerande Champions League-mästarna Inter. Senast vann man en målrik tillställning hemma på White Hart Lane mot Blackburn. 4-2 slutade matchen, bland annat efter två mål av Gareth Bale. Het är också den gänglige forwarden Peter Crouch som har gjort mål i två raka matcher.

ARSENAL-TOTTENHAM
Bäst odds just nu
1: 1,65 hos Unibet
X: 4,00 hos Bet365
2: 5,50 hos Bet365

Vårt speltips: Precis som oddsen indikerar så känns Arsenal som det mer formstarka laget. Spurs har varvat toppinsatser med en del riktiga bottennapp och känns en aning mindre stabila. Nu är det här ett derby – och ett derby är alltid ett derby – och då kan vad som helst hända. Arsenal går förmodligen inte mållösa från matchen, men vi förutspår en sen kvittering av Tottenham och går för krysset.

Läs också…


Du följer väl våra speltips på Twitter och Facebook?


2 svar till ”Arsenal-Tottenham: Speltips och odds på londonderbyt!”

  1. Profilbild för Fredde
    Fredde

    Crouchy har bara gjort ett mål i pl den här säsongen så han kan knappast ha gjort mål två matcher i rad!

  2. Profilbild för Toffe

    @Fredde: Det stämmer att Peter Crouch bara har gjort ett mål i ligan – men han gjorde ju mål i Englands match mot Frankrike också.