Brasilien-Argentna: Odds på slaget om Sydamerika!

17 november, 2010

I skuggan av Sverige-Tyskland (ja, man kan säkert diskutera vilken match som spelas i skuggan av vilken…) så avgörs en riktig höjdarlandskamp i kväll. Argentina tar emot grannlandet och ärkefienden Brasilien och det är ”hemmalaget” som är knappa oddsmässiga favoriter.

I Sydamerika är fotboll religion – och känsloyttringarna kring matcherna är därför nästan alltid starka. Det som är lite speciellt med den här matchen är att en spelas i Doha (i Qatar!), vilket möjligen gör att situationen på läktarna blir lite annorlunda än vanligt.

I det argentinska laget är det idel välkända namn för oss som följer europeisk fotboll. Sergio Daniel Batista som tog över förbundskaptensposten efter Diego Maradona har bara med en enda spelare i sin trupp som inte spelar i någon av de europeiska ligorna, nämligen mittfältare D’Alessandro som till vardags återfinns i Internacional.

Den argentiska anfallsduon är något av det mest respektingivande som fotbollsvärlden har att erbjuda just nu. Leo Messi och Gonzalo Higuain – smaka på den! Messi är i en sagolik form och har för tillfället ett målsnitt som ligger bra mycket högre än ett mål per match, vilket på den här nivån är otroligt imponerande.

I Brasilien noterar vi att den i Milan bänkade Ronaldinho är tillbaka. Vi minns ju att han inte fick plats i den trupp som skickades till sommarens VM i Sydafrika och som ”bara” tog sig till kvartsfinal.

ARGENTINA-BRASILIEN
Bäst odds just nu
1: 2,60 hos Nordicbet
X: 3,20 hos Bet24
2: 2,90 hos Bet365

Vilken kanal sänder Brasilen-Argentina?
Brasilien-Argentina startar kl. 18.00 och visas på  TV10.

Övriga landskamper i kväll
England-Frankrike, kanal: Viasat Fotboll, kl. 20.55.
Sverige-Tyskland, kanal: TV10, kl. 20.00.
Portugal-Spanien, kl. 22.00


Du följer väl våra speltips på Twitter och Facebook?


Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 1 comment }

Toffe november 17, 2010 kl. 20:31

Slutresultat: 1-0 till Argentina. Leo Messi avgjorde i 93:e minuten.

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.