Brasilien-Argentna: Odds på slaget om Sydamerika!

I skuggan av Sverige-Tyskland (ja, man kan säkert diskutera vilken match som spelas i skuggan av vilken…) så avgörs en riktig höjdarlandskamp i kväll. Argentina tar emot grannlandet och ärkefienden Brasilien och det är ”hemmalaget” som är knappa oddsmässiga favoriter.

I Sydamerika är fotboll religion – och känsloyttringarna kring matcherna är därför nästan alltid starka. Det som är lite speciellt med den här matchen är att en spelas i Doha (i Qatar!), vilket möjligen gör att situationen på läktarna blir lite annorlunda än vanligt.

I det argentinska laget är det idel välkända namn för oss som följer europeisk fotboll. Sergio Daniel Batista som tog över förbundskaptensposten efter Diego Maradona har bara med en enda spelare i sin trupp som inte spelar i någon av de europeiska ligorna, nämligen mittfältare D’Alessandro som till vardags återfinns i Internacional.

Den argentiska anfallsduon är något av det mest respektingivande som fotbollsvärlden har att erbjuda just nu. Leo Messi och Gonzalo Higuain – smaka på den! Messi är i en sagolik form och har för tillfället ett målsnitt som ligger bra mycket högre än ett mål per match, vilket på den här nivån är otroligt imponerande.

I Brasilien noterar vi att den i Milan bänkade Ronaldinho är tillbaka. Vi minns ju att han inte fick plats i den trupp som skickades till sommarens VM i Sydafrika och som ”bara” tog sig till kvartsfinal.

ARGENTINA-BRASILIEN
Bäst odds just nu
1: 2,60 hos Nordicbet
X: 3,20 hos Bet24
2: 2,90 hos Bet365

Vilken kanal sänder Brasilen-Argentina?
Brasilien-Argentina startar kl. 18.00 och visas på  TV10.

Övriga landskamper i kväll
England-Frankrike, kanal: Viasat Fotboll, kl. 20.55.
Sverige-Tyskland, kanal: TV10, kl. 20.00.
Portugal-Spanien, kl. 22.00


Du följer väl våra speltips på Twitter och Facebook?


Ett svar till ”Brasilien-Argentna: Odds på slaget om Sydamerika!”

  1. Profilbild för Toffe
    Toffe

    Slutresultat: 1-0 till Argentina. Leo Messi avgjorde i 93:e minuten.