Helgens gratis livestreaming

20 november, 2010

Under helgen bjuds det som vanligt på många idrottshöjdpunkter som du kan följa helt gratis via spelbolagens livestreamingtjänster. I helgen kan du förutom fotboll från Serie A och la Liga även följa ATP-slutspelet i tennis som avgörs i London, med bland andra Robin Söderling.

Lördagens gratis livestreaming
…på Unibet.com
12.00 CSKA Moskva-Spartak Moskva
18.00 Roma-Udinese
20.00 Almeria-Barcelona
20.45 Milan-Fiorentina
22.00 Real Madrid-Athletic Bilbao

Annons

Högkvalitativ livestreaming från Premier League
Hos ViasatOnDemand kan du följa hela Premier League-säsongen. För 149 kr kan du se dagens londonderby Arsenal-Tottenham. För 199 kr får du vårt sportpaket som gör att du kan se alla matcher under en hel månad.

Mer info om de olika paketen på ViasatOnDemand.se

Söndagens gratis livestreaming
…på Bet365.com
12.30 Genoa-Juventus
15.00 Robin Söderling-Andy Murray
15.00 Chievo-Inter
21.00 Roger Federer-David Ferrer

Livestreamingen är gratis, men du måste vara medlem hos Unibet respektive Bet365 för att få tillgång till matcherna. Om du väljer att göra en insättning på ditt spelkonto får du följande bonusar…


Du följer väl våra speltips på Twitter och Facebook?


Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.