Kan Robin Söderling skrälla i ATP-slutspelet?

19 november, 2010

Robin Söderling är nybliven världsfyra i tennis. I och med segern i Paris mastersturnering förra veckan passerade han Andy Murray på rankingen, men i ATP-slutspelet som startar på söndag så har skotten ett betydligt lägre odds.

Annons


Följ Robin Söderling i ATP-slutspelet hos Bet365
Bet365 sänder samtliga matcher från ATP-slutspelet i London helt gratis till alla sina medlemmar. Ny kunder får dessutom 1000 kr i bonus på sin första insättning!

Klicka här för att bli medlem


Favorit till slutsegern är fenomenet Roger Federer, knappt före världsettan Rafa Nadal som är tillbaka efter skada. ATP-slutspelet avgörs i två grupper där de två bästa i varje grupp går vidare till semifinal. Grupplottningen hittar du här.

Roger Federer    3,25
Rafael Nadal     3,75
Novak Djokovic   5,00
Andy Murray      5,50
Robin Söderling 10,00
Andy Roddick    19,00
Tomas Berdych   26,00
David Ferrer    34,00

Oddsen kommer från Bet365.

Vilken kanal sänder ATP-slutspelet?
ATP-slutspelet med bland andra Robin Söderling sänds i TV10, samt livestreamas gratis.


Du följer väl våra speltips på Twitter och Facebook?


Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.