Sverige-Tyskland: Odds och speltips!

17 november, 2010

I kväll spelar vårt svenska landslag träningslandskamp mot VM-semifinalisterna Tyskland. Även om tyskarna inte kommer med bästa laget så är det en tuff uppgift för Erik Hamréns nya unga landslag och när dessutom kapten Zlatan saknas tror vi dessvärre att Sverige får svårt att hävda sig.

Skyttekungen i VM, Thomas Müller saknas i det tyska laget. Likaså Özil, Podolski, Lahm och Klose. Det är alltså helt gäng världsstjärnor som inte kommer till spel. Däremot återfinns bland annat Khedira, Mertesacker och Schweinsteiger i den 22-mannatrupp som Joachim Löw tar med sig till Göteborg. Trots många avbräck är det alltså långt ifrån ett dåligt lag som tyskarna ställer på plan.

I Sverige saknas förutom Zlatan Ibrahimovic även Olof Mellberg och glödhete Johan Elmander. Tyvärr har inte Erik Hamrén riktigt samma högklassiga källa att ösa ur när stabila ordinarie spelare saknas som sin tyske kollega. Tyskland kommer inte med sitt bästa lag – men vi ska inte glömma att Sverige inte gör det heller…

SVERIGE-TYSKLAND
Bäst odds just nu
1: 3,30 hos Unibet
X: 3,35 hos Bet24
2: 2,25 hos Nordicbet

Vårt speltips: Tyvärr Sverige. Vårt speltips i den här matchen måste bli tvåan trots att många av de tyska världsstjärnorna saknas. I Sverige har vi extremt lätt att överskatta och övervärdera vårt eget landslag, vilket knappast är något unikt fenomen. Det är väldigt svårt att titta på ett lag som ligger en varmt om hjärtat med objektiva ögon, men vid en någorlunda opartisk jämförelse så ter sig de 2,25 som du just nu kan få för ett spel på tyskarna som ett helt ok lir.

Vilken kanal sänder Sverige-Tyskland?
Sverige-Tyskland, startar kl. 20.30 och visas på TV10.


Annons


Övriga landskamper i kväll
Brasilien-Argentina, kanal: TV10, kl. 18.00.
England-Frankrike, kanal: Viasat Fotboll, kl. 20.5.


Du följer väl våra speltips på Twitter och Facebook?


Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 1 comment }

Toffe november 17, 2010 kl. 20:29

Startuppställningarna:

Sverige: Isaksson – Lustig, Granqvist, Majstorovic, Wendt – Larsson, Svensson, Wernbloom, Källström, Wilhelmsson – Toivonen

Tyskland: Adler – Boateng, Hummels, Westermann, Schmelzer – Holtby, Khedira, Grosskreutz, Schweinsteiger, Marin – Gomez

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.