Sverige-Tyskland: Odds och speltips!

I kväll spelar vårt svenska landslag träningslandskamp mot VM-semifinalisterna Tyskland. Även om tyskarna inte kommer med bästa laget så är det en tuff uppgift för Erik Hamréns nya unga landslag och när dessutom kapten Zlatan saknas tror vi dessvärre att Sverige får svårt att hävda sig.

Skyttekungen i VM, Thomas Müller saknas i det tyska laget. Likaså Özil, Podolski, Lahm och Klose. Det är alltså helt gäng världsstjärnor som inte kommer till spel. Däremot återfinns bland annat Khedira, Mertesacker och Schweinsteiger i den 22-mannatrupp som Joachim Löw tar med sig till Göteborg. Trots många avbräck är det alltså långt ifrån ett dåligt lag som tyskarna ställer på plan.

I Sverige saknas förutom Zlatan Ibrahimovic även Olof Mellberg och glödhete Johan Elmander. Tyvärr har inte Erik Hamrén riktigt samma högklassiga källa att ösa ur när stabila ordinarie spelare saknas som sin tyske kollega. Tyskland kommer inte med sitt bästa lag – men vi ska inte glömma att Sverige inte gör det heller…

SVERIGE-TYSKLAND
Bäst odds just nu
1: 3,30 hos Unibet
X: 3,35 hos Bet24
2: 2,25 hos Nordicbet

Vårt speltips: Tyvärr Sverige. Vårt speltips i den här matchen måste bli tvåan trots att många av de tyska världsstjärnorna saknas. I Sverige har vi extremt lätt att överskatta och övervärdera vårt eget landslag, vilket knappast är något unikt fenomen. Det är väldigt svårt att titta på ett lag som ligger en varmt om hjärtat med objektiva ögon, men vid en någorlunda opartisk jämförelse så ter sig de 2,25 som du just nu kan få för ett spel på tyskarna som ett helt ok lir.

Vilken kanal sänder Sverige-Tyskland?
Sverige-Tyskland, startar kl. 20.30 och visas på TV10.


Annons


Övriga landskamper i kväll
Brasilien-Argentina, kanal: TV10, kl. 18.00.
England-Frankrike, kanal: Viasat Fotboll, kl. 20.5.


Du följer väl våra speltips på Twitter och Facebook?


Ett svar till ”Sverige-Tyskland: Odds och speltips!”

  1. Profilbild för Toffe
    Toffe

    Startuppställningarna:

    Sverige: Isaksson – Lustig, Granqvist, Majstorovic, Wendt – Larsson, Svensson, Wernbloom, Källström, Wilhelmsson – Toivonen

    Tyskland: Adler – Boateng, Hummels, Westermann, Schmelzer – Holtby, Khedira, Grosskreutz, Schweinsteiger, Marin – Gomez