Tottenham-Arsenal: Odds på londonderbyt!

Söndagens givna höjdpunkt är derbyt på White Hart Lane där ett formstarkt Tottenham tar emot ett Chelsea där formkurvan går i motsatt riktning. Om Spurs tar tre pinnar i kväll så är de på allvar med i toppstriden i Premier League, men det är bortalaget som är, om än knappa, oddsmässiga favoriter.

Tottenham har visat upp stor stabilitet den senaste tiden och har inte förlorat på hemmaplan i ligan sedan den 28 augusti och har fem raka matcher utan förlust. Lägg där till gruppsegern i Champions League så förstår ni att Spurs just nu spelar med stort självförtroende och stor effektivitet.

Chelsea har bara tagit fem poäng på de senaste sex ligamatcherna, vilket med chelseamått mätt är ren katastrof. Inledningen på säsongen var brilliant och det såg ut som laget skulle gå raka vägen mot sin andra raka ligatitel, men så plötsligt hände något. Chelsea tappade serieledningen och har nu halkat ner till en svidande fjärdeplacering och om inte poängen börjar trilla in igen snart så kan den placeringen mycket väl försämras ytterligare. Exempelvis är Tottenham vid seger i kväll bara ett poäng efter i tabellen.

TOTTENHAM-CHELSEA
Bäst odds just nu
1: 2,90 hos Bet24
X: 3,40 hos Bet365
2: 2,50 hos Bet365

Vårt speltips: Chelsea är på pappret det bättre laget, men den svaga formen talar emot Ancelottis manskap. Vi ska dock komma ihåg att det finns fantastiska kvaliteter i laget och för eller senare hittar de tillbaka till det spel som tidigare den här säsongen varit så framgångsrikt. Tottenham gjorde flest mål av alla i CL-gruppspelet och har imponerat den senaste tiden. De kan slå vilket lag som helst i Premier League, men frågan är om det räcker för tre poäng i kväll? Vi tycker att kryss känns som en sannolik utgång av den här matchen och det blir också vårt speltips.

Vilken kanal visar Tottenham-Chelsea?
Matchen sänds i Viasat Fotboll, med avspark kl. 17.00. Saknar du Viasatkanalerna kan du se matchen via livestreaming hos ViasatOnDemand för en dryg hundring.

Läs också…

Ett svar till ”Tottenham-Arsenal: Odds på londonderbyt!”

  1. Profilbild för Svante Sm0r
    Svante Sm0r

    Come on you Spurs!