Tottenham-Arsenal: Odds på londonderbyt!

12 december, 2010

Söndagens givna höjdpunkt är derbyt på White Hart Lane där ett formstarkt Tottenham tar emot ett Chelsea där formkurvan går i motsatt riktning. Om Spurs tar tre pinnar i kväll så är de på allvar med i toppstriden i Premier League, men det är bortalaget som är, om än knappa, oddsmässiga favoriter.

Tottenham har visat upp stor stabilitet den senaste tiden och har inte förlorat på hemmaplan i ligan sedan den 28 augusti och har fem raka matcher utan förlust. Lägg där till gruppsegern i Champions League så förstår ni att Spurs just nu spelar med stort självförtroende och stor effektivitet.

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

Chelsea har bara tagit fem poäng på de senaste sex ligamatcherna, vilket med chelseamått mätt är ren katastrof. Inledningen på säsongen var brilliant och det såg ut som laget skulle gå raka vägen mot sin andra raka ligatitel, men så plötsligt hände något. Chelsea tappade serieledningen och har nu halkat ner till en svidande fjärdeplacering och om inte poängen börjar trilla in igen snart så kan den placeringen mycket väl försämras ytterligare. Exempelvis är Tottenham vid seger i kväll bara ett poäng efter i tabellen.

TOTTENHAM-CHELSEA
Bäst odds just nu
1: 2,90 hos Bet24
X: 3,40 hos Bet365
2: 2,50 hos Bet365

Vårt speltips: Chelsea är på pappret det bättre laget, men den svaga formen talar emot Ancelottis manskap. Vi ska dock komma ihåg att det finns fantastiska kvaliteter i laget och för eller senare hittar de tillbaka till det spel som tidigare den här säsongen varit så framgångsrikt. Tottenham gjorde flest mål av alla i CL-gruppspelet och har imponerat den senaste tiden. De kan slå vilket lag som helst i Premier League, men frågan är om det räcker för tre poäng i kväll? Vi tycker att kryss känns som en sannolik utgång av den här matchen och det blir också vårt speltips.

Vilken kanal visar Tottenham-Chelsea?
Matchen sänds i Viasat Fotboll, med avspark kl. 17.00. Saknar du Viasatkanalerna kan du se matchen via livestreaming hos ViasatOnDemand för en dryg hundring.

Läs också…

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 1 comment… read it below or add one }

Svante Sm0r december 27, 2010 kl. 22:18

Come on you Spurs!

Svara

Leave a Comment

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Betsafe har sedan länge profilerat sig genom att synas i extremsportsammanhang och de fortsätter nu sin satsning på Gumball 3000. Den numera ganska välkända biltävlingen startade i år i Stockholm, med första etappmålet i Oslo. Så småningom ska en vinnare koras när deltagarna gå i mål i Las Vegas. Tävlingen brukar ha massor av […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Nordicbet har engagerat de båda fotbollsprofilerna Sladjan Osmanagić och Bojan Djordic för att resa runt i Sverige och ”ta tempen” på fotbollen. I de första avsnittet får vi stifta bekantskap med uppstickarlaget Dalkurd FF i Borlänge som sedan de grundades 2014 klättrat genom seriesystemet och återfinns nu i division 1 norra. Där finns också […]

Läs hela artikeln →

Snön ligger fortfarande djup i stora delar av Sverige, men idag kom ett av de första vårtecknen – nämligen det allsvenska spelprogrammet. Säsongen drar igång lördagen den 4 april, och årets premiärmatch spelas mellan nykomlingarna Hammarby och Häcken. I omgång tre (matchen kommer spelas den 13 april) är det dags för första stockholmsderbyt, då Hammarby […]

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.