Australian Open: Hur långt räcker Söderling?

På måndag startar årets första Grand Slam-turnering, Australian Open i Melbourne. De svenska färgerna försvaras av Robin Söderling, som nyligen återtog positionen som fyra på ATP:s världsranking. Ett spel på Söderling som vinnare i Australien ger för närvarande 19 gånger insatsen, men frågan är om han – trots god form – kan rå på någon av världstennisens giganter, Roger Federer och Rafael Nadal?

Robin har fått bästa tänkbara uppladdning inför turneringen. Så sent som förra helgen tog han sin sjunde ATP-titel i karriären när han slog tillbaka världsåttan Andy Roddick i två raka set i finalen i Brisbane.

Gratis livestreaming från Australian Open
Bet365 sänder samtliga matcher från Australian Open, helt gratis för sina medlemmar. Är du inte redan medlem, så föreslår vi att du blir det direkt. Förutom tillgång till massor av livestreamad sport så får du även 1000 kr i bonus på din första insättning.

Bli medlem hos bet365

Stora favoriter är fyrfaldige och tillika regerande mästaren Roger Federer tillsammans med världsettan Rafael Nadal. De båda går att spela till lite knappt tre gånger pengarna.

Lottningen släpps i morgon fredag.

Vem vinner Australian Open? Här är oddsen!

Rafael Nadal      2.87
Roger Federer     2.87
Andy Murray      7.00
Novak Djokovic     8.50
Juan Martin Del Potro 17.00
Robin Söderling    19.00
Nikolay Davydenko   26.00
Tomas Berdych     29.00
David Nalbandian   34.00
Andy Roddick     34.00

Oddsen kommer från bet365.
Nya kunder får 1000 kr i bonus.