AIK-HV71: Tar mästarna revansch? Odds på kvartsfinal 2

Regerande svenska mästarna HV71 gick på en riktig mina i den första kvartsfinalmatchen mot AIK. Idag är det dags för det andra mötet och idag gör nog smålänningarna säkrast i att vinna. Att ligga under med 2-0 i matcher är ett svårt läge, oavsett vilket lag man möter.

Många tycker nog att HV71 gjorde ett mindre klokt val när man som seriesegrare fick möjlighet att välja motståndare i kvartsfinalen. Och med facit i hand så hade kanske Brynäs varit en bättre val – ett lag som serietvåan Färjestad nu istället får ”nöjet” att möta.

HV71 är favoriter hos spelbolagen, och vi tycker nog att det är ganska väl motiverat. Hv vann serien och AIK kom åtta. Det är klasskillnad mellan lagen, men i slutspelsmatcher är det liksom inte intressant. Det är vilja, kampglöd och vinnarskalle som är segerreceptet i den här typen av matcher

AIK-HV71

Bäst odds just nu
1: 2,80 hos Bet365
x: 4,24 hos Bet24
2: 2,25 hos Expekt

Speltips: HV måste ta sig i kragen och bör inte förlora det här. Vi tycker att 2,25 som bortasegern står i känns som ett fullt godkänt odds – för HV71 är ju trots allt det bättre laget.

Missa inte heller vår artikel om dagens höjdpunkt i fotbollsvärlden – Champions League-mötet Tottenham-Milan.