ATP-slutspelet: Här är vinnaroddsen!

19 november, 2011

På söndag startar ATP-slutspelet i London och det är den pånyttfödde forne världsettan Roger Federer som är favorit till titeln. Som andrahandsfavorit håller spelbolagen skotten Andy Murray, medan årets gigant på ATP-touren, världsettan Novak Djokovic inte är bättre än trea om man tittar på oddsen. Djokovic har haft skadeproblem på slutet och tvingades lämna walk over redan i kvartsfinalen i Paris mastersturnering förra veckan. Ett spel på världsettan ger hela fem gånger pengarna och om han bara håller – så är det definitivt ett odds som är värt att testa!

Det är alltså dags för säsongens sista ATP-turneringen där årets åtta bästa spelare ska göra upp om massor av rankingpoäng – och ruskigt mycket pengar. Förstaplatsen ger 1500 ATP-poäng och om en spelare går obesegrad genom hela turneringen kan han kvittera ut en check på 17,5 miljoner kronor. Den totala prissumman som delas ut uppgår till svindlande 24 miljoner kronor.

Vem vinner ATP-slutspelet i London?
Roger Federer   2,87
Andy Murray    3,50
Novak Djokovic   5,00
Rafael Nadal    6,00
Jo-Wilfred Tsonga 13,00
Tomas Berdych   23,00
David Ferrer   41,00
Mardy Fish    51,00

Odds från Bet365 (1000 kr i bonus till nya kunder via denna länk).

Spelarna är lottade i två grupper där alla möter alla. I grupp A återfinns Murray, Djokovic, Berdych och Ferrer medan grupp B består av Nadal, Federer, Tsonga och Fish. De två bästa i varje grupp går till semifinal.

I Robin Söderlings frånvaro är Robert Lindstedt den ende svensk som kvalificerat sig för ATP-slutspelet. Han och partnern Tecau slutade sexa på årets ranking och har lottats i samma grupp som bland annat förstaseedade tvillingparet Bob och Mike Bryan.

Vilken kanal visar ATP-slutspelet?

Det är Canal plus som har rättigheterna till ATP-touren i Sverige och samtliga matcher visas på Canal+ Sport 2. Spelet inleds den 20 november och finalen spelas den 27 november i O2-arena i London.

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.