Spelbolag som är bra!

Att välja rätt spelbolag är inte alltid helt lätt. Här har vi samlat information om några av de största och mest välrenommerade spelbolagen på den svenska marknaden. Förhoppningsvis kan det hjälpa dig att göra ett bra val.

 Insättningsbonusar hittar du i vår bonusguide.

Att välja spelbolag

Att välja rätt spelbolag är inte lätt och vi tycker därför att du ska välja att vara kund hos mer än ett spelbolag. Kolla först upp var du kan få den bästa bonusen och sätt dig sedan och klicka runt på sajterna och kolla om gillar hur de presenterar sina spel. Men det viktigaste av allt när du väljer spelbolag är naturligtvis att kolla oddsnivåerna. Du kan enkelt göra en snabbkoll på följande vis.

  1. Välj ut två till tre intressanta matcher. Blanda gärna matcher från olika ligor och sporter.
  2. Kolla oddsen på dina utvalda matcher hos de spelbolag som du gillar.
  3. Nu har du en ganska bra bild och du märker direkt om något bolag sticker ut, positivt eller negativt.
  4. Nu kan du göra ditt val. Väg in både oddsnivåerna, insättningsbonusen och spelupplevelsen. Gillar du att kolla på livestreaming bör du också kolla upp vilka bolag som har en bra streamingtjänst. När det kommer till kritan är det ändå oddsnivåerna som är det viktigaste och det borde alltså vara det kriterie som väger tyngst när du gör ditt val.

Spelbolagen vill ha dig!

Spelbolagen är mycket väl medvetna om att konkurrensen på spelmarknaden är stenhård idag. Därför använder man ofta olika insättningserbjudande för att locka till sig nya kunder. Vissa erbjuder även liknande bonusar till befintliga kunder, ofta om de varit inaktiva och inte lagt något spel på en viss tidsperiod. Du ska absolut utnyttja dessa erbjudanden eftersom de ger ett bra tillskott till din spelkassa. Även så kallade riskfria spel kan vara värda att nappa på. Satsar du pengarna på ett hyggligt odds kan det ju faktiskt ge ännu mer pengar på kontot än en traditionell insättningsbonus.

När du väljer spelbolag finns det alltså ett antal variabler att ta hänsyn till. Tänk dock på att det i slutändan är oddsen som är det absolut viktigaste. Bli medlem hos ett antal spelbolag – det kostar inget – och fortsätt som kund hos de du upplever som bäst. De du inte gillar är det bara att sluta spela hos. Och vem vet? När du varit inaktiv ett tag kanske du får ett nytt bra bonuserbjudande…

Lycka till i ditt val!