Spelbolag som är bra!

Att välja rätt spelbolag är inte alltid helt lätt. Här har vi samlat information om några av de största och mest välrenommerade spelbolagen på den svenska marknaden. Förhoppningsvis kan det hjälpa dig att göra ett bra val.

SpelbolagOm...Erbjudandelänk
UnibetUnibet är ett av mina favoritspelbolag. De har en hög insättningsbonus på hela 120 % av din första insättning. Det innebär 2200 kr att spela för om du själv sätter in 1000 kr.Öppna konto hos Unibet och hämta din bonus.
LadbrokesLadbrokes är ett klassiskt engelsk spelbolag som har ett lite annorlunda välkomsterbjudande. Du får 500 kr att satsa på ett spel. Direkt efter du lagt spelet får du tillbaka dina 500 kr. Vinner du får du givetvis pengarna in på ditt spelkonto.Gå till Ladbrokes och utnyttja erbjudadet.
ExpektExpekt är ett spelbolag som har en mycket trevlig sajt. Lättöverskådlig statistik och bra utbud ger en bra användarupplevelse. Som välkomsterbjudande får 250 kr i riskfria spel (pengarna tillbaka om du förlorar).Utnyttja välkomstbonusen hos Expekt
BwinBwin är en ny bekantskap för mig och så här långt är upplevelsen mycket bra. Oddsen är ofta höga och bonusen är helt OK. De dubblar din första insättning upp till 500 kr.Till Bwin och hämta din välkomstbonus.

Fler insättningsbonusar hittar du i vår bonusguide.

Att välja spelbolag

Att välja rätt spelbolag är inte lätt och vi tycker därför att du ska välja att vara kund hos mer än ett spelbolag. Kolla först upp var du kan få den bästa bonusen och sätt dig sedan och klicka runt på sajterna och kolla om gillar hur de presenterar sina spel. Men det viktigaste av allt när du väljer spelbolag är naturligtvis att kolla oddsnivåerna. Du kan enkelt göra en snabbkoll på följande vis.

  1. Välj ut två till tre intressanta matcher. Blanda gärna matcher från olika ligor och sporter.
  2. Kolla oddsen på dina utvalda matcher hos de spelbolag som du gillar.
  3. Nu har du en ganska bra bild och du märker direkt om något bolag sticker ut, positivt eller negativt.
  4. Nu kan du göra ditt val. Väg in både oddsnivåerna, insättningsbonusen och spelupplevelsen. Gillar du att kolla på livestreaming bör du också kolla upp vilka bolag som har en bra streamingtjänst. När det kommer till kritan är det ändå oddsnivåerna som är det viktigaste och det borde alltså vara det kriterie som väger tyngst när du gör ditt val.
Hur väljer man spelbolag?

Spelbolagen vill ha dig!

Spelbolagen är mycket väl medvetna om att konkurrensen på spelmarknaden är stenhård idag. Därför använder man ofta olika insättningserbjudande för att locka till sig nya kunder. Vissa erbjuder även liknande bonusar till befintliga kunder, ofta om de varit inaktiva och inte lagt något spel på en viss tidsperiod. Du ska absolut utnyttja dessa erbjudanden eftersom de ger ett bra tillskott till din spelkassa. Även så kallade riskfria spel kan vara värda att nappa på. Satsar du pengarna på ett hyggligt odds kan det ju faktiskt ge ännu mer pengar på kontot än en traditionell insättningsbonus.

När du väljer spelbolag finns det alltså ett antal variabler att ta hänsyn till. Tänk dock på att det i slutändan är oddsen som är det absolut viktigaste. Bli medlem hos ett antal spelbolag – det kostar inget – och fortsätt som kund hos de du upplever som bäst. De du inte gillar är det bara att sluta spela hos. Och vem vet? När du varit inaktiv ett tag kanske du får ett nytt bra bonuserbjudande…

Lycka till i ditt val!

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.