Ännu en toppnotering för spelfonden

30 mars, 2009

Spelformen är väldigt god just nu och även gårdagens trippel gav utdelning. Vinsten innebär ny toppnotering för fonden med 650 kr och 10 öre.

Idag är det full omgång i hockeyns kvalserie, men i övrigt ser det ganska tråkigt ut i oddslistorna. Sandebäck tror på Södertälje idag, och jag är nog benägen att hålla med. Det har varit tydligt i årets kvalserie att lagen som kommer från elitserietempo har en stor fördel av det och allt tyder på att vi inte kommer få något nytt lag i elitserien nästa säsong utan det blir återtåg för både SSK och Rögle.

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

Jag övervägde ju ett spel på Brasilien igår, men valde att avstå. Och tur var det…

Jag kommer att lägga ett spel idag, troligen på kvalserien. Jag ska djupdyka i oddslistorna framåt eftermiddagen så titta in lite senare så presenterar jag mina idéer för dagen.

***
Ni som ansluter er som ”fans” till spelkanalen.com på Facebook ser jag som VIP-kunder och som jag utlovat tidigare så kan ni förvänta er lite specialbehandling framöver.

Sök bland 1000-tals annonser |

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 4 comments… read them below or add one }

Anonymous mars 30, 2009 kl. 12:52

Å hur får man din specialbehandling på facebook ifall man är fan av din grupp där då? 🙂

Svara

Toffe mars 30, 2009 kl. 12:57

Vänta och se. Vi håller som bäst på att planera för hur vi ska ”specialbehandla” våra VIP-kunder. Planen är bland annat att vi ska lotta ut lite prylar till er som registrerar er som fans till spelkanalen.com. Mer om detta på bloggen om ett tag.

Svara

Diljen mars 30, 2009 kl. 14:27

Leksand ikväll till 2,20 @ Bet365 är ett värdespel av rang. Form (två raka vinster) och inbördesmöten (åtta raka vinster!) talar för Leksand som närmar sig Södertälje.

Svara

Toffe mars 30, 2009 kl. 16:46

@ Diljen – kan bara instämma. Jag lirar en ”chanstrippel” idag, med bland annat Leksand.

Svara

Leave a Comment

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Betsafe har sedan länge profilerat sig genom att synas i extremsportsammanhang och de fortsätter nu sin satsning på Gumball 3000. Den numera ganska välkända biltävlingen startade i år i Stockholm, med första etappmålet i Oslo. Så småningom ska en vinnare koras när deltagarna gå i mål i Las Vegas. Tävlingen brukar ha massor av […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Nordicbet har engagerat de båda fotbollsprofilerna Sladjan Osmanagić och Bojan Djordic för att resa runt i Sverige och ”ta tempen” på fotbollen. I de första avsnittet får vi stifta bekantskap med uppstickarlaget Dalkurd FF i Borlänge som sedan de grundades 2014 klättrat genom seriesystemet och återfinns nu i division 1 norra. Där finns också […]

Läs hela artikeln →

Snön ligger fortfarande djup i stora delar av Sverige, men idag kom ett av de första vårtecknen – nämligen det allsvenska spelprogrammet. Säsongen drar igång lördagen den 4 april, och årets premiärmatch spelas mellan nykomlingarna Hammarby och Häcken. I omgång tre (matchen kommer spelas den 13 april) är det dags för första stockholmsderbyt, då Hammarby […]

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.