Ännu en toppnotering för spelfonden

Spelformen är väldigt god just nu och även gårdagens trippel gav utdelning. Vinsten innebär ny toppnotering för fonden med 650 kr och 10 öre.

Idag är det full omgång i hockeyns kvalserie, men i övrigt ser det ganska tråkigt ut i oddslistorna. Sandebäck tror på Södertälje idag, och jag är nog benägen att hålla med. Det har varit tydligt i årets kvalserie att lagen som kommer från elitserietempo har en stor fördel av det och allt tyder på att vi inte kommer få något nytt lag i elitserien nästa säsong utan det blir återtåg för både SSK och Rögle.

Jag övervägde ju ett spel på Brasilien igår, men valde att avstå. Och tur var det…

Jag kommer att lägga ett spel idag, troligen på kvalserien. Jag ska djupdyka i oddslistorna framåt eftermiddagen så titta in lite senare så presenterar jag mina idéer för dagen.

***
Ni som ansluter er som ”fans” till spelkanalen.com på Facebook ser jag som VIP-kunder och som jag utlovat tidigare så kan ni förvänta er lite specialbehandling framöver.

Sök bland 1000-tals annonser |

4 svar till ”Ännu en toppnotering för spelfonden”

 1. Profilbild för Anonymous
  Anonymous

  Å hur får man din specialbehandling på facebook ifall man är fan av din grupp där då? 🙂

 2. Profilbild för Toffe
  Toffe

  Vänta och se. Vi håller som bäst på att planera för hur vi ska ”specialbehandla” våra VIP-kunder. Planen är bland annat att vi ska lotta ut lite prylar till er som registrerar er som fans till spelkanalen.com. Mer om detta på bloggen om ett tag.

 3. Profilbild för Diljen
  Diljen

  Leksand ikväll till 2,20 @ Bet365 är ett värdespel av rang. Form (två raka vinster) och inbördesmöten (åtta raka vinster!) talar för Leksand som närmar sig Södertälje.

 4. Profilbild för Toffe
  Toffe

  @ Diljen – kan bara instämma. Jag lirar en ”chanstrippel” idag, med bland annat Leksand.