HV vinner seriefinalen!

15 januari, 2009

Jag har spelat på Hv71 i kvällens seriefinal på bortaplan mot LHC. Oddset lockade måste jag säga. Jag kompletterar dubbeln med ett tennisspel på Djokovic och får ihop dubbeloddset 3,48.

Ev. kommer ytterligare ett spel framåt kvällen. Sandebäck är inne på Färjestad.

Alltså:
Linköping-Hv71, 2
Djokovic-Ancic, 1
Odds: 3,48, insats: 10 kr

Annonsera gratis på Eniro! | Skicka gratis SMS via datorn

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 6 comments }

Anonymous januari 15, 2009 kl. 15:14

Som du spelar är det inte så mkt kvar av 100:en.

Osäkert om ditt HV tips håller vad säger du om x 2:2 i matchen?

Cane_x

Toffe januari 15, 2009 kl. 15:22

Jag är också osäker på HV-tipset. Det var främst oddset (typ 2,90) som lockade.

Kunnig januari 15, 2009 kl. 16:43

Känns konstig att rygga spel som du känner dig osäker på… Du har ju inte världens bästa statistik heller

Toffe januari 15, 2009 kl. 17:27

I bland tar man ett fint odds, även om man inte tror på det till hundra procent. Det brukar ju ändå inte gå som man tror…

Jag håller med dig om att statistiken är riktigt pinsam, men jag jobbar på det 🙂

Eklund januari 15, 2009 kl. 20:23

Hoppas HV håller i! 2 – 1 nu!

Blir spel till helgen för egen del; valde att avstå under veckan, för att ta nya tag. Dagens spel var (är) ju tveklöst Athletic Bilbao som motiverade på hemmaplan möter ett i ligan bottenkämpande (cupen) ej prioriterad) Osasuna med tolv spelare borta. 2 – 0 just nu, efter 20 minuter. Verkar vara många som rekat just Athletic. Vad gav de? 1,70? Bra betalt hsh. Såna spel vill man hitta!

JC januari 15, 2009 kl. 22:06

Vad tror ni om NHL inatt ? någon som har statistik, skador och tips ?

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.