Nytt all time high!

24 januari, 2009

Tennisen fortsätter att gå min väg och när Nadal tidigare idag slog in matchbollen så noterade jag nytt all time high med 248,20 kr. Tidigare hade ju även Murray och Blake vunnit. Dessutom har dagens spel börjat bra. Lyon avfärdade sin motståndare med hela 6-0 och Lorient leder över Tours med 1-0 efter ca en timmes spel. Om det resultatet står sig så innebär Barcelona-seger ikväll att saldot bättras på ytterligare, och med det flyt jag har just nu så känns det mycket hoppfullt…

Kul också med svenska skidframgångar. Både Ferry, Olsson och Anja på pallen. Imponerande!

När man tittar på den totala statistiken så lider jag fortfarande av den katastrofala inledningen. Tittar man dock bara på de senaste 30 spelen så ligger jag väldigt nära 50 procent i träffprocent. En ordentlig uppryckning med andra ord…

| Som blocket – fast gratis! | Skicka gratis SMS via datorn

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 2 comments }

Toffe januari 24, 2009 kl. 17:31

Tours har kvitterat. Inte bra, men det är fortfarande ca 20 minuter kvar av matchen, så hoppet lever 😉

Toffe januari 24, 2009 kl. 17:57

Matchen slutade oavgjort och förlängning pågår. Man kan inte vinna jämt…

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.