En summering av dagens spel

Jag får väl börja med att be om ursäkt för mitt plojspel nedan och hoppas att min trovärdighet inte tagit allt för stor skada 😉 Vålerenga som har 81 poäng i den norska elitserien föll mot Comet som nu har 15 poäng – helt osannolikt. Måste ha härjat nån influensa eller liknande i Vålerenga…

Tennisspelet lever fortfarande. Ferrer vann en riktig rysare med 7-5 i tredje och avgörande set. Nu hoppas jag på Giles Simon i morgon så sitter dubbeln fint!

I övrigt så vann både Troja och Frölunda, helt enligt experternas tips. Jag satte faktiskt en slant på Frölunda, men tyvärr utanför fonden så saldot påverkas inte.

Jag spekulerade ju tidigare i vem som ska ta över tränarjobbet i Chelsea. Enligt AB, verkar det bli Hiddink. Jag misstänker att oddset på honom har sjunkit ett smula från de 4,0 som gällde när jag kollade sist…

Hittade precis något som kändes spelvärt. Det handlar om nattens NHL och svensklaget Detroit som borde ha fina chanser att besegra Nashville på bortaplan. Oddset 1,95 hos Expekt tar jag rakt av.

Alltså:
Nashville-Detroit, 2
Odds: 1,95, insats: 20 kr.

| Som blocket – fast gratis! | Skicka gratis SMS via datorn