En summering av dagens spel

10 februari, 2009

Jag får väl börja med att be om ursäkt för mitt plojspel nedan och hoppas att min trovärdighet inte tagit allt för stor skada 😉 Vålerenga som har 81 poäng i den norska elitserien föll mot Comet som nu har 15 poäng – helt osannolikt. Måste ha härjat nån influensa eller liknande i Vålerenga…

Tennisspelet lever fortfarande. Ferrer vann en riktig rysare med 7-5 i tredje och avgörande set. Nu hoppas jag på Giles Simon i morgon så sitter dubbeln fint!

I övrigt så vann både Troja och Frölunda, helt enligt experternas tips. Jag satte faktiskt en slant på Frölunda, men tyvärr utanför fonden så saldot påverkas inte.

Jag spekulerade ju tidigare i vem som ska ta över tränarjobbet i Chelsea. Enligt AB, verkar det bli Hiddink. Jag misstänker att oddset på honom har sjunkit ett smula från de 4,0 som gällde när jag kollade sist…

Hittade precis något som kändes spelvärt. Det handlar om nattens NHL och svensklaget Detroit som borde ha fina chanser att besegra Nashville på bortaplan. Oddset 1,95 hos Expekt tar jag rakt av.

Alltså:
Nashville-Detroit, 2
Odds: 1,95, insats: 20 kr.

| Som blocket – fast gratis! | Skicka gratis SMS via datorn

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.