100 kronor har blivit 500 kronor!

Gårdagen blev en fantastisk speldag och jag lyckades att pricka in båda mina tripplar. Min hundralapp är nu värd ca 520 kr och det känns riktigt bra. Satt uppe och kollade på Federer-Gonzalez, en match som hade flera olika ansikten. Federer vann första set relativt enkelt efter ett tidigt servegenombrott, men i andra kändes hela tiden Gonzalez som den starkare. Chilenaren har dock en bra mycket mer krävande spelstil och verkade tidvis inte riktigt vara i balans. Bland annat krossade han sitt racket mot marken efter ett dubbelfel i andra set. Gonzalez visade dock styrka när han bröt Federers serve fram till 7-5. I tredje set var det inget snack om saken. Två servegenombrott för världstvåan och vinst med 6-2 – ett bra slut på en bra dag!

Min handbollstrippel satt klockrent precis som jag trodde. Det var ju inget chansspel precis och favoriterna motsvarade förväntningarna.

I dag är det returmöten i UEFA-cupen och det känns som vanligt väldigt ovisst. Om det blir ett spel idag så tänker jag nog hitta något i hockeysemifinalerna. Vi får se…

Sandebäck tror på AIK i innebandyns slutspel, men om hockey är svårtippat så är innebandy rena vilda västern. Jag avstår.

Sen måste jag säga att det är tragiskt att se Leksands framfart i kvalserien. De hör hemma i elitserien på något sätt och nu verkar vi få vänta ännu ett år…

Mode för killar | Sök bland 1000-tals annonser | Skicka gratis SMS via datorn

Ett svar till ”100 kronor har blivit 500 kronor!”

 1. Profilbild för Anonymous
  Anonymous

  Hej!
  Jag heter Johan Eriksson och har tidigare jobbat med trade betting!

  Efter ett par års upperhåll på grund utav vanligt jobb och liknande har jag nu bestämt mig för att starta upp igen fast enbart med vanlig betting nu!

  Jag har startat en blogg som heter:
  bettonbetting.blogspot.com

  Vore jätte tacksam om vi kan länka till varandra?

  Mvh Betton 🙂