100 kronor har blivit 500 kronor!

19 mars, 2009

Gårdagen blev en fantastisk speldag och jag lyckades att pricka in båda mina tripplar. Min hundralapp är nu värd ca 520 kr och det känns riktigt bra. Satt uppe och kollade på Federer-Gonzalez, en match som hade flera olika ansikten. Federer vann första set relativt enkelt efter ett tidigt servegenombrott, men i andra kändes hela tiden Gonzalez som den starkare. Chilenaren har dock en bra mycket mer krävande spelstil och verkade tidvis inte riktigt vara i balans. Bland annat krossade han sitt racket mot marken efter ett dubbelfel i andra set. Gonzalez visade dock styrka när han bröt Federers serve fram till 7-5. I tredje set var det inget snack om saken. Två servegenombrott för världstvåan och vinst med 6-2 – ett bra slut på en bra dag!

Min handbollstrippel satt klockrent precis som jag trodde. Det var ju inget chansspel precis och favoriterna motsvarade förväntningarna.

I dag är det returmöten i UEFA-cupen och det känns som vanligt väldigt ovisst. Om det blir ett spel idag så tänker jag nog hitta något i hockeysemifinalerna. Vi får se…

Sandebäck tror på AIK i innebandyns slutspel, men om hockey är svårtippat så är innebandy rena vilda västern. Jag avstår.

Sen måste jag säga att det är tragiskt att se Leksands framfart i kvalserien. De hör hemma i elitserien på något sätt och nu verkar vi få vänta ännu ett år…

Mode för killar | Sök bland 1000-tals annonser | Skicka gratis SMS via datorn

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 1 comment }

Anonymous mars 19, 2009 kl. 13:50

Hej!
Jag heter Johan Eriksson och har tidigare jobbat med trade betting!

Efter ett par års upperhåll på grund utav vanligt jobb och liknande har jag nu bestämt mig för att starta upp igen fast enbart med vanlig betting nu!

Jag har startat en blogg som heter:
bettonbetting.blogspot.com

Vore jätte tacksam om vi kan länka till varandra?

Mvh Betton 🙂

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.