Djokovic och Roddick vinner idag

Utbudet fortsätter att vara magert, men som tur är pågår ATP-turneringen i Miami och jag tänker idag satsa på en tennisdubbel. Djokovic kommer att slå Berdych i raka set och Andy Roddick visar upp en imponerande stabilitet för tillfället. På förhand känns den här dubbeln klockren och jag skulle bli förvånad om den inte ger utdelning.

***
Nån mer som längtar till att de europeiska toppligorna drar igång igen efter landslagsupphållet? Visst, stjärnorna i topplagen har sjuka löner, men man märker hur man saknar toppmatcherna i England, Italien och Spanien när det är uppehåll – kanske finns det ändå viss substans i dessa lönenivåer 😉

Rykten gör gällande att Rafa Benitez har Samuel Eto’o på sin önskelista inför nästa säsong. Öppnar det månne för Zlatan i Barcelona?

***
Sandebäck rekar ett handbollsspel idag. Handboll är inte direkt min starka sida, men spelet låter onekligen ganska säkert.

***
I morgon bjuder jag på ett nytt VM-kvalspel. Missa inte det…

***
Jag fortsätter att påminna om att ni som ansluter er som ”fans” till spelkanalen.com på Facebook kommer att betraktas som VIP-kunder och ni kan förvänta er specialbehandling från min sida framöver.

Alltså:
Berdych Tomas – Djokovic Novak, 2
Roddick Andy – Monfils Gael, 1
Odds: 1,80, insats: 30 kr @ Expekt.com.

Sök bland 1000-tals annonser |

4 svar till ”Djokovic och Roddick vinner idag”

 1. Profilbild för Toffe
  Toffe

  Djokovic vann i två raka set, precis som jag förutspådde. Nu hänger det på Roddick. Matchen börjar nu vid 21.00.

 2. Profilbild för Mathias
  Mathias

  Tja, Du skulle inte kunna logga in på msn? Behöver fråga om en viss match…

 3. Profilbild för Toffe
  Toffe

  Nu är jag inloggad på MSN.

 4. Profilbild för Toffe
  Toffe

  Roddick vann första set i tiebreak. Han tappade serven fram till 5-6, men bröt tillbaka direkt och vann sedan tiebreaket med 7-2.