Djokovic och Roddick vinner idag

31 mars, 2009

Utbudet fortsätter att vara magert, men som tur är pågår ATP-turneringen i Miami och jag tänker idag satsa på en tennisdubbel. Djokovic kommer att slå Berdych i raka set och Andy Roddick visar upp en imponerande stabilitet för tillfället. På förhand känns den här dubbeln klockren och jag skulle bli förvånad om den inte ger utdelning.

***
Nån mer som längtar till att de europeiska toppligorna drar igång igen efter landslagsupphållet? Visst, stjärnorna i topplagen har sjuka löner, men man märker hur man saknar toppmatcherna i England, Italien och Spanien när det är uppehåll – kanske finns det ändå viss substans i dessa lönenivåer 😉

Rykten gör gällande att Rafa Benitez har Samuel Eto’o på sin önskelista inför nästa säsong. Öppnar det månne för Zlatan i Barcelona?

***
Sandebäck rekar ett handbollsspel idag. Handboll är inte direkt min starka sida, men spelet låter onekligen ganska säkert.

***
I morgon bjuder jag på ett nytt VM-kvalspel. Missa inte det…

***
Jag fortsätter att påminna om att ni som ansluter er som ”fans” till spelkanalen.com på Facebook kommer att betraktas som VIP-kunder och ni kan förvänta er specialbehandling från min sida framöver.

Alltså:
Berdych Tomas – Djokovic Novak, 2
Roddick Andy – Monfils Gael, 1
Odds: 1,80, insats: 30 kr @ Expekt.com.

Sök bland 1000-tals annonser |

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 4 comments }

Toffe mars 31, 2009 kl. 20:03

Djokovic vann i två raka set, precis som jag förutspådde. Nu hänger det på Roddick. Matchen börjar nu vid 21.00.

Mathias mars 31, 2009 kl. 20:29

Tja, Du skulle inte kunna logga in på msn? Behöver fråga om en viss match…

Toffe mars 31, 2009 kl. 20:34

Nu är jag inloggad på MSN.

Toffe mars 31, 2009 kl. 22:23

Roddick vann första set i tiebreak. Han tappade serven fram till 5-6, men bröt tillbaka direkt och vann sedan tiebreaket med 7-2.

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.