En trippel på ATP-turneringen i Miami

27 mars, 2009

Utbudet fortsätter att vara relativt tråkigt, precis som det varit de senaste dagarna. De riktigt bra spelen lyser med sin frånvaro, men jag har ändå lyckats hitta något som känns OK idag. Tennisspelen har gett mig bra utdelning den senaste tiden och jag tänker spela en trippel. Uppmärksamma att spelstopp är redan kl. 16.00 då Safin-matchen startar. Oddsen kommer från Expekt.com.

Eventuellt kommer ytterligare ett spel lite senare idag. Det finns nämligen lite intressanta hockeymatcher i kvalserierna till Elitserien och Allsvenskan.

Alltså:
Safin Marat – Hernandez Oscar, 1
Blake James – Benneteau Julien, 1
Robredo Tommy – Hernych Jan, 1
Odds: 2,46, insats: 30 kr.

***

Ni som ansluter er som ”fans” till spelkanalen.com på Facebook ser jag som VIP-kunder och som jag utlovat tidigare så kan ni förvänta er lite specialbehandling framöver.

Sök bland 1000-tals annonser |
Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 6 comments }

Anonymous mars 27, 2009 kl. 13:56

Känns som ett bra spel. Man kanske skulle börja spela på tennis. Det känns ju faktiskt mer lättippat än fotboll och hockey.

/A.J

Toffe mars 27, 2009 kl. 18:11

Safin slog precis in matchbollen och vann med 6-1 i tredje set. One down, two to go…

Toffe mars 27, 2009 kl. 19:57

Blake vann, nu hänger det på Robredo

Toffe mars 27, 2009 kl. 21:11

Utdelning!

Anonymous mars 28, 2009 kl. 11:03

Synd bara att jag skulle blanda in Söderling i en fyrling med samma 3 matcher som ovan…så är det ibland…

Toffe mars 28, 2009 kl. 15:44

En trippel är ganska riskfylld även om man spelar på till synes säkra kort. I en fyrling är det ännu mera sannolikt att något går snett. Sigelspel och dubblar är att föredra tycker jag. Lite lägre vinster såklart, men man vinner betydligt oftare…

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.