En trippel på ATP-turneringen i Miami

27 mars, 2009

Utbudet fortsätter att vara relativt tråkigt, precis som det varit de senaste dagarna. De riktigt bra spelen lyser med sin frånvaro, men jag har ändå lyckats hitta något som känns OK idag. Tennisspelen har gett mig bra utdelning den senaste tiden och jag tänker spela en trippel. Uppmärksamma att spelstopp är redan kl. 16.00 då Safin-matchen startar. Oddsen kommer från Expekt.com.

Eventuellt kommer ytterligare ett spel lite senare idag. Det finns nämligen lite intressanta hockeymatcher i kvalserierna till Elitserien och Allsvenskan.

Alltså:
Safin Marat – Hernandez Oscar, 1
Blake James – Benneteau Julien, 1
Robredo Tommy – Hernych Jan, 1
Odds: 2,46, insats: 30 kr.

***

Ni som ansluter er som ”fans” till spelkanalen.com på Facebook ser jag som VIP-kunder och som jag utlovat tidigare så kan ni förvänta er lite specialbehandling framöver.

Sök bland 1000-tals annonser |
Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 6 comments… read them below or add one }

Anonymous mars 27, 2009 kl. 13:56

Känns som ett bra spel. Man kanske skulle börja spela på tennis. Det känns ju faktiskt mer lättippat än fotboll och hockey.

/A.J

Svara

Toffe mars 27, 2009 kl. 18:11

Safin slog precis in matchbollen och vann med 6-1 i tredje set. One down, two to go…

Svara

Toffe mars 27, 2009 kl. 19:57

Blake vann, nu hänger det på Robredo

Svara

Toffe mars 27, 2009 kl. 21:11

Utdelning!

Svara

Anonymous mars 28, 2009 kl. 11:03

Synd bara att jag skulle blanda in Söderling i en fyrling med samma 3 matcher som ovan…så är det ibland…

Svara

Toffe mars 28, 2009 kl. 15:44

En trippel är ganska riskfylld även om man spelar på till synes säkra kort. I en fyrling är det ännu mera sannolikt att något går snett. Sigelspel och dubblar är att föredra tycker jag. Lite lägre vinster såklart, men man vinner betydligt oftare…

Svara

Leave a Comment

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Betsafe har sedan länge profilerat sig genom att synas i extremsportsammanhang och de fortsätter nu sin satsning på Gumball 3000. Den numera ganska välkända biltävlingen startade i år i Stockholm, med första etappmålet i Oslo. Så småningom ska en vinnare koras när deltagarna gå i mål i Las Vegas. Tävlingen brukar ha massor av […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Nordicbet har engagerat de båda fotbollsprofilerna Sladjan Osmanagić och Bojan Djordic för att resa runt i Sverige och ”ta tempen” på fotbollen. I de första avsnittet får vi stifta bekantskap med uppstickarlaget Dalkurd FF i Borlänge som sedan de grundades 2014 klättrat genom seriesystemet och återfinns nu i division 1 norra. Där finns också […]

Läs hela artikeln →

Snön ligger fortfarande djup i stora delar av Sverige, men idag kom ett av de första vårtecknen – nämligen det allsvenska spelprogrammet. Säsongen drar igång lördagen den 4 april, och årets premiärmatch spelas mellan nykomlingarna Hammarby och Häcken. I omgång tre (matchen kommer spelas den 13 april) är det dags för första stockholmsderbyt, då Hammarby […]

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.