Färjestad krossade Skellefteå

23 mars, 2009

Färjestad gjorde processen kort med Skellefteå och vann till slut med hela 6-0. Jag ifrågasatte ju på förhand om SAIK skulle kunna spräcka Jonas Gustavssons nolla och det lyckades de alltså inte med. Spelet satt klockrent och jag är nu väldigt nära en ny toppnotering för fondens värde. En krona fattas till nytt all time high.

Tyvärr föll mitt kära Hv71 och får nu kämpa i uppförsbacke i resten av semifinalserien. Nu väntar två tuffa bortamatcher i Göteborg. Jag får trösta mig med att jag inte spelade på matchen…

Morgondagens spelutbud ser svagt ut, men jag har hittat ett spel som jag tror på. Titta in i morgon så presenterar jag mina spelidéer för dagen.

Mode för killar | Sök bland 1000-tals annonser | Skicka gratis SMS via datorn

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 2 comments }

Anonymous mars 24, 2009 kl. 03:42

Hur orkar du lägga ned så mycket tid på detta när du ändå satsar så lite?

Toffe mars 24, 2009 kl. 08:15

Det här är mitt kall. Jag drivs av en inre glöd och en vilja att leverera relevanta och träffsäkra speltips till svenska folket 😉

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.