I dag har jag hittat två fina tripplar…

Gårdagens tennisdubbel satt klockrent då både Zvonareva och Wozniacki vann sina respektive matcher i raka set. Vinsten innebär att fonden ännu en gång noterade nytt all time high och fortsätter vi så här så har snart den ursprungliga hundralappen blivit 500 kronor! Onsdagen bjuder på ett riktigt trevligt utbud och jag hittar ganska mycket som känns spelvärt. Jag tänker dock avstå returmatcherna i UEFA-cupen som känns ovissa.

I dag tänker jag försöka med något så ovanligt som en handbollstrippel. Jag har väldigt svårt att se att den skulle kunna spricka då jag i samtliga tre matcher lutar mig mot storfavoriter i handbollens EM-kval.

Jag har även knåpat ihop ytterligare en trippel, dagen till ära. Det är en mixad sådan där jag spelar på Örebro (tack för den, Sandebäck), Södertälje och Roger Federer.

Alltså:
Litauen-Spanien, 2
Slovakien-Kroatien, 2
Vitryssland-Tyskland, 2
Odds: 1,67, insats: 40 kr.

Örebro HK – Valbo HC, 1
Växjö Lakers HC – Södertälje SK, 2
Gonzalez Fernando – Federer Roger, 2
Odds: 2,24, insats: 20 kr.

Mode för killar | Sök bland 1000-tals annonser | Skicka gratis SMS via datorn

4 svar till ”I dag har jag hittat två fina tripplar…”

 1. Profilbild för Iceeman
  Iceeman

  Jag tror att Federer kan få problem med Gonzalez faktiskt! … jag spelar därför Gonzalez till fina 7,00 på SportingBet

 2. Profilbild för Anonymous
  Anonymous

  Tror oxå att Gonzalez kan ge en trött Federer en rejäl match. Inte värt att tippa på Federer måste jag säga. Inte så bra studierat men jag hoppas du får in din trippel.

 3. Profilbild för Sebastian
  Sebastian

  Tjenare, har nyss startat en spelsida på http://speltips.sebb.co.uk så ahde varit snällt om du ville länka till den 🙂
  //Sebastian

 4. Profilbild för Toffe
  Toffe

  Federer har 11-1 i inbördes möten. Dessutom slog han ut Karlovic i förra rundan i två raka set på typ en timme.

  Visst Gonzalez blir tuffare. Imponerande att slå ut Blake så pass enkelt.

  Vi får se helt enkelt. Federer är alltid Federer…