I dag har jag hittat två fina tripplar…

18 mars, 2009

Gårdagens tennisdubbel satt klockrent då både Zvonareva och Wozniacki vann sina respektive matcher i raka set. Vinsten innebär att fonden ännu en gång noterade nytt all time high och fortsätter vi så här så har snart den ursprungliga hundralappen blivit 500 kronor! Onsdagen bjuder på ett riktigt trevligt utbud och jag hittar ganska mycket som känns spelvärt. Jag tänker dock avstå returmatcherna i UEFA-cupen som känns ovissa.

I dag tänker jag försöka med något så ovanligt som en handbollstrippel. Jag har väldigt svårt att se att den skulle kunna spricka då jag i samtliga tre matcher lutar mig mot storfavoriter i handbollens EM-kval.

Jag har även knåpat ihop ytterligare en trippel, dagen till ära. Det är en mixad sådan där jag spelar på Örebro (tack för den, Sandebäck), Södertälje och Roger Federer.

Alltså:
Litauen-Spanien, 2
Slovakien-Kroatien, 2
Vitryssland-Tyskland, 2
Odds: 1,67, insats: 40 kr.

Örebro HK – Valbo HC, 1
Växjö Lakers HC – Södertälje SK, 2
Gonzalez Fernando – Federer Roger, 2
Odds: 2,24, insats: 20 kr.

Mode för killar | Sök bland 1000-tals annonser | Skicka gratis SMS via datorn

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 4 comments }

Iceeman mars 18, 2009 kl. 12:44

Jag tror att Federer kan få problem med Gonzalez faktiskt! … jag spelar därför Gonzalez till fina 7,00 på SportingBet

Anonymous mars 18, 2009 kl. 15:18

Tror oxå att Gonzalez kan ge en trött Federer en rejäl match. Inte värt att tippa på Federer måste jag säga. Inte så bra studierat men jag hoppas du får in din trippel.

Sebastian mars 18, 2009 kl. 17:47

Tjenare, har nyss startat en spelsida på http://speltips.sebb.co.uk så ahde varit snällt om du ville länka till den 🙂
//Sebastian

Toffe mars 18, 2009 kl. 18:09

Federer har 11-1 i inbördes möten. Dessutom slog han ut Karlovic i förra rundan i två raka set på typ en timme.

Visst Gonzalez blir tuffare. Imponerande att slå ut Blake så pass enkelt.

Vi får se helt enkelt. Federer är alltid Federer…

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.