Jag lirar en söndagstrippel

Här kommer dagens spel. Det blir en trippel igen som jag bygger på antagandet att Sävehof slår Redbergslid. Jag kryddar med två tennismatcher och får en trippel som landar på 1,90. Sannolikheten för utdelning borde vara ganska god.

Sent i kväll (matchstart 23.00) VM-kvalspelar Brasilien mot Equador. Brassarna har en tradition av att strula till det ordentligt i kvalspelet, men lyckas alltid på något sätt att reda ut det på slutet – för några mästerskap missar de aldrig. Vinst för Brasilien finns till ca 1,85. Eventuellt kommer jag att spela även den matchen. Återkommer om det…

***
Jag fortsätter att påminna om att ni som ansluter er som ”fans” till spelkanalen.com på Facebook kommer att betraktas som VIP-kunder och ni kan förvänta er specialbehandling från min sida.

Alltså:
Redbergslid-Sävehof, 2
Roddick Andy – Tursunov Dmitry, 1
Mathieu Paul Henri – Djokovic Novak, 2
Odds: 1,90, insats: 30 kr @ Expekt.com.

Sök bland 1000-tals annonser |

5 svar till ”Jag lirar en söndagstrippel”

 1. Profilbild för Anonymous
  Anonymous

  Låter nice. Vilken bookmaker använder du dig av?

 2. Profilbild för Toffe
  Toffe

  Den här trippeln kommer från expekt.com.

 3. Profilbild för Toffe
  Toffe

  Sävehof och Andy Roddick har vunnit sina respektive matcher. Nu hänger det på Djokovic i natt. Matchen börjar kl. 23.00, svensk tid.

 4. Profilbild för Anonymous
  Anonymous

  nice. Jag kör unibet just nu men jag tänkte göra som dig och lägga in en hundring 1 april. är bet365 ett bra alternativ och är det värt att ta med välkomstbonusen? Man kan ju inte ta ut pengarna då?

 5. Profilbild för Toffe
  Toffe

  Jag kör även bet365 och självklart ska du utnyttja välkomstbonusen. Det är ju bara bonusen du inte kan ta ut. Men du kan ju ta ut även bonusen när du har uppfyllt omsättningskravet. Ska du bara välja ett spelbolag så rankar jag nog expekt högst.

  Regga dig gärna genom någon av mina banners/länkar så stöttar du spelkanalen och hjälper oss att utveckla och förbättra bloggen ytterligare 😉