Jag lirar en söndagstrippel

29 mars, 2009

Här kommer dagens spel. Det blir en trippel igen som jag bygger på antagandet att Sävehof slår Redbergslid. Jag kryddar med två tennismatcher och får en trippel som landar på 1,90. Sannolikheten för utdelning borde vara ganska god.

Sent i kväll (matchstart 23.00) VM-kvalspelar Brasilien mot Equador. Brassarna har en tradition av att strula till det ordentligt i kvalspelet, men lyckas alltid på något sätt att reda ut det på slutet – för några mästerskap missar de aldrig. Vinst för Brasilien finns till ca 1,85. Eventuellt kommer jag att spela även den matchen. Återkommer om det…

***
Jag fortsätter att påminna om att ni som ansluter er som ”fans” till spelkanalen.com på Facebook kommer att betraktas som VIP-kunder och ni kan förvänta er specialbehandling från min sida.

Alltså:
Redbergslid-Sävehof, 2
Roddick Andy – Tursunov Dmitry, 1
Mathieu Paul Henri – Djokovic Novak, 2
Odds: 1,90, insats: 30 kr @ Expekt.com.

Sök bland 1000-tals annonser |

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 5 comments }

Anonymous mars 29, 2009 kl. 15:22

Låter nice. Vilken bookmaker använder du dig av?

Toffe mars 29, 2009 kl. 18:55

Den här trippeln kommer från expekt.com.

Toffe mars 29, 2009 kl. 19:22

Sävehof och Andy Roddick har vunnit sina respektive matcher. Nu hänger det på Djokovic i natt. Matchen börjar kl. 23.00, svensk tid.

Anonymous mars 29, 2009 kl. 21:15

nice. Jag kör unibet just nu men jag tänkte göra som dig och lägga in en hundring 1 april. är bet365 ett bra alternativ och är det värt att ta med välkomstbonusen? Man kan ju inte ta ut pengarna då?

Toffe mars 29, 2009 kl. 22:08

Jag kör även bet365 och självklart ska du utnyttja välkomstbonusen. Det är ju bara bonusen du inte kan ta ut. Men du kan ju ta ut även bonusen när du har uppfyllt omsättningskravet. Ska du bara välja ett spelbolag så rankar jag nog expekt högst.

Regga dig gärna genom någon av mina banners/länkar så stöttar du spelkanalen och hjälper oss att utveckla och förbättra bloggen ytterligare 😉

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.