Det blir en tennisdubbel idag

13 april, 2009

Jag tänker spela en tennisdubbel idag, en sport som har gett mig fin utdelning den senaste tiden.

Ivan Ljubicic möter kvalspelaren Vliegen från Belgien som är rankad runt plats 100 i världen. Ljubicic känns definitivt som den starkare spelaren – desutom spelar han på sin hemmabana i Monte Carlo.

Radek Stepanek är rankad 19:e i världen och har gjort ett riktigt bra 2009 så här långt, och bland annat slagit den nuvarande världsfemman Del Potro. Han har 3-0 i inbördes möte mot Lapentti, bland annat efter 3-1-vinsten i Australian Open i januari, och jag känner mig ganska säker på att det kommer att stå 4-0 efter den här matchen.

Alltså:
Vliegen Kristof – Ljubicic Ivan, 2
Lapentti Nicolas – Stepanek Radek, 2
Odds: 2,30, insats: 30 kr @Expekt.com.

Follow Spelkanalen.com | Sök bland 1000-tals annonser | Dagens bästa spel

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 3 comments }

Toffe april 13, 2009 kl. 15:59

Ljubicic vann första set och leder nu med 2-0 i andra…

Toffe april 13, 2009 kl. 18:43

Stepanek tappade första set, men leder med 2-0 i det andra…

Toffe april 13, 2009 kl. 19:57

Stepanek förlorade med 6-3 i tredje och avgörande set…

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.