I bland ska man ha tur…

Min italienska dubbel gav utdelning efter att Inter vunnit på ett självmål i 77:e minuten och Milan vunnit efter två mål på övertid…


Inters match såg jag bara delar av och kan därför inte uttala mig om matchbilden. Däremot såg jag hela andra halvlek av matchen mellan Milan och Lecce. Milan var vansinnigt överlägsna och Lecce hade svårt att överhuvudtaget få bollen över på motståndarnas planhalva. Efter 90 minuter var det forfarande mållöst och domaren signalerade fyra minuters tilläggstid. Plötsligt händer det (tack för den, Svenska Spel…). Milan får en frispark och sist på bollen är Ronaldinho som lyckas nicka bollen i mål utan att ha en aning om hur det gick till (ni som såg matchen vet vad jag menar). I matchminut 94 slår sedan Pippo Inzaghi den sista spiken i Leccekistan genom att nicka in 2-0 i öppet mål efter fint förarbete av den forne hjälten Schevchenko.

Efter lördagens missräkning var det väldigt skönt att få vinna idag!

Hittade ett klipp på tuben som visar Ronaldinhos mål. Kvaliteten är inte den bästa, men det får vi leva med…

***
Passa på att ansluta er som ”fans” till spelkanalen.com på Facebook under april. Första maj kommer vi att lotta ut ett pris bland er som anslutit er.

Follow Spelkanalen.com | Sök bland 1000-tals annonser |

2 svar till ”I bland ska man ha tur…”

  1. Profilbild för Wallenberz
    Wallenberz

    Haha. Jag hade ockso Milan i en av mina dubblar. Skont att den gick in sager jag:D

  2. Profilbild för Richard
    Richard

    Skönt med en dubbel som sitter. Synd att man spelade på SvS och fick dåliga odds som vanligt