I bland ska man ha tur…

5 april, 2009

Min italienska dubbel gav utdelning efter att Inter vunnit på ett självmål i 77:e minuten och Milan vunnit efter två mål på övertid…


Inters match såg jag bara delar av och kan därför inte uttala mig om matchbilden. Däremot såg jag hela andra halvlek av matchen mellan Milan och Lecce. Milan var vansinnigt överlägsna och Lecce hade svårt att överhuvudtaget få bollen över på motståndarnas planhalva. Efter 90 minuter var det forfarande mållöst och domaren signalerade fyra minuters tilläggstid. Plötsligt händer det (tack för den, Svenska Spel…). Milan får en frispark och sist på bollen är Ronaldinho som lyckas nicka bollen i mål utan att ha en aning om hur det gick till (ni som såg matchen vet vad jag menar). I matchminut 94 slår sedan Pippo Inzaghi den sista spiken i Leccekistan genom att nicka in 2-0 i öppet mål efter fint förarbete av den forne hjälten Schevchenko.

Efter lördagens missräkning var det väldigt skönt att få vinna idag!

Hittade ett klipp på tuben som visar Ronaldinhos mål. Kvaliteten är inte den bästa, men det får vi leva med…

***
Passa på att ansluta er som ”fans” till spelkanalen.com på Facebook under april. Första maj kommer vi att lotta ut ett pris bland er som anslutit er.

Follow Spelkanalen.com | Sök bland 1000-tals annonser |

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 2 comments }

Wallenberz april 6, 2009 kl. 11:28

Haha. Jag hade ockso Milan i en av mina dubblar. Skont att den gick in sager jag:D

Richard april 6, 2009 kl. 22:06

Skönt med en dubbel som sitter. Synd att man spelade på SvS och fick dåliga odds som vanligt

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.