Jag lirar en tennisdubbel

10 april, 2009

Werder Bremen vann säkert i går och och saldot är åter uppe över 600 kr. Idag tänker jag spela en tennisdubbel som jag bygger på att Igor Andreev vinner mot Gicquel. Jag kompleterar med en säker match för att höja oddset en aning.

Alltså:
Andreev Igor – Gicquel Marc, 1
Vinci Roberta – Jankovic Jelena, 2
Odds: 1,81, insats: 30 kr

Follow Spelkanalen.com | Sök bland 1000-tals annonser |

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 5 comments }

Alex april 10, 2009 kl. 09:57

Tja, nu är jag säkert ett av dina mest hängivna fans. Vill bara kolla med dig. Är det aktuella saldot inaktuellt, eftersom du skriver att du är uppe på över 600 nu 🙂

Tror du inte tommy Haas vinner?

Ryggar dig på dubbeln iaf.

danni april 10, 2009 kl. 13:01

Grymt besviken att du har tagit bort eyebetlänken
😉

Marcus april 10, 2009 kl. 14:23

Hejsan. Följer din blogg! Vad är din motivering till att Igor vinner idag?

Toffe april 10, 2009 kl. 23:26

@Alex: Saldot var över 600 kr innan jag la tennisspelet. Det var så jag menade.

@Danni: Alla länkar försvann när jag gjorde om designen, så jag fick lägga tillbaka dom ur minnet. Jag ska lägga tillbaka eyebetlänken snarast.

@Marcus: Känsla 😉

Anonymous april 11, 2009 kl. 08:42

”kompletterar med en säker”…ja det blev ju precis tvärtom. Igor vann helt övertygande medan Jalena var riktigt nära att förlora matchen efter förlust i första set med 3-6. Hon vann ju matchen men först i sista set i tiebreak. Mycket spännande då det var sista matchen i min tennis-fyrling som slutligen gick in. Serrat går att spela flera gånger på han ser ut att vara i grym form.
/Micke

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.