Sharapova avancerar i French Open

29 maj, 2009

Skadedrabbade forna världsettan Maria Sharapova spelar sin första Grand Slam-turnering sedan Wimbledon förra året och möter i dag kvalspelaren Shevedova från Kazakstan i den tredje omgången. Sharapova slog ut 11:e-seedade landsmaninnan Petrova i andra rundan och bör avfärda Shevedova relativt enkelt. Seger för Sharapova ger ca 1,35, men jag tror på två raka set vilket betalar lite knappt ”dubbla degen”.

Dagens utbud är likt de senaste dagarna mycket svagt och troligtvis blir ovanstående dagens enda spel. Den allsvenska matchen mellan Häcken och Elfsborg är väl dagens höjdpunkt, men jag har inte för avsikt att lägga något spel på den.

***
Omkring en miljon fans hyllade Barcelona vid hemkomsten till Katalonien. Tankarna går osökt till Rålambshovsparken 1994. Mäktigt.

Alltså:
Sharapova-Shevedova, 2-0
Odds: 1,95, insats: 30 kr @Expekt.com

Follow Spelkanalen.com | Spela Gratis – Gamblingonline.se |

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 1 comment }

Anonymous maj 29, 2009 kl. 12:39

Hon vinner, men två raka är ett osäkert spel tycker jag. Med hennes bakgrund är det lätt att hon svajar.

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.