Dani Alves!!

Har precis kämpat mig igenom en match där Brasiliens 11 världsstjärnor gick på halvfart och höll på att ställa till det ordentligt i semifinalen i Confederation cup mot Sydafrika. Med tio minuter kvar att spela byttes han in – Barcelonas Daniel Alves – och sju minuter senare hade han skjutit Brasilien till final med en underbar frisparkskanon. Tack för showen!

Satte för övrigt en kul fyrling i kväll till oddset 3,30 med Murray, Degerfors, DIF damer och just Brasilien. Tyvärr var spelet utanför fonden eftersom jag inte hann lägga ut det innan spelstopp. Tanken var att lira en dubbel med Degerfors och DIF här på bloggen, men som sagt så fanns inte tiden riktigt idag.

Jag har sneglat lite på morgondagens utbud och det ser inte kul ut. Möjligen går det att vaska fram några guldkorn från Wimbledon…

Follow Spelkanalen.com | Spela Gratis – Gamblingonline.se |

2 svar till ”Dani Alves!!”

 1. Profilbild för Hockeybet
  Hockeybet

  Vaddå inte kul ut. Idag är en riktigt rolig speldag eftersom Sverige spelar. ialla fall om man vill vara på spekulationhumör. Det är vi på hockeybet(som snart måste byta namn;D) idag när vi ställer en rad frågor som vi önskar svar på.
  Kika in!

 2. Profilbild för Eklund
  Eklund

  Totalt utan självförtroende (se mitt senaste inlägg). Ruskigt tungt spel jag avstod, och ruskigt tungt känns det.

  Det är inte pengarna som svider, det är känslan.