En wimbledontrippel

23 juni, 2009

Efter några dagars välbehövlig semester är vi nu tillbaka och vi kastar oss direkt in i hetluften. Wimbledon pågår för fullt och vi lirar en trippel som känns relativt säker. Oddset är givetvis därefter, men vi tror på utdelning. Spelen behöver ingen djupare motivering. Safin ger 1,40 och är byggstenen i denna trippel, de övriga två är banker.

Sverige möter Serbien i kväll och minst en poäng krävs för avancemang. Fixar pojklaget det? Jag avstår spel, men önskar U21-landslaget lycka till!

Alltså:
Hewitt Lleyton – Ginepri Robby, 1

J. Chardy – Roddick Andy, 2

J. Levine – Safin Marat, 2

Odds: 1,72, insats 50 kr @
Expekt.com

Follow Spelkanalen.com | Spela Gratis – Gamblingonline.se |

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 6 comments }

Eklund juni 23, 2009 kl. 14:54

Körde Safin och Kirilenko. Kirilenko inne.

Ångrar bittert att jag inte lade ett spel på Devilder igår! 2,75 då; 2,37 idag…

//fan

Toffe juni 23, 2009 kl. 16:15

@ Eklund: Hewitt är hemma och Roddick har 2-0 i set. Det verkar som det hänger på Safin för mig oxå…

Alex juni 24, 2009 kl. 08:47

Fyfaan vad Safin är pinsam. Varför ställer han ens upp i Wimbledon?

Anonymous juni 24, 2009 kl. 10:44

Finns ju INGET spelvärde i en trippel med 1.72!!! Kass blogg detta egentligen. Kolla in gamblersvardag.se de har koll!!

Toffe juni 24, 2009 kl. 11:08

@Anonym: Det är helt och hållet upp till dig om du väljer att spela de spel vi tipsar om. Om du inte ser spelvärde ska du givetvis avstå.

Anonymous juni 24, 2009 kl. 13:00

Förklara varför du gör det istället Toffe? Hade varit mer intressant…

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.